Tuesday, 13 November 2012

Tutorial PhotoScape : Cara Download PhotoScape


hai korang.. 
tetibe isha terasa nak ajar korang cara download photoScape 
mybe ramai yg dah ada kan..
yang tak ada meh sini , scroll sampai bawah ya...

photoScape ni selalunya diguna untuk mencantikkan gambar . 
untuk pengguna blogs selalunya nak buat banner dekat sini pun boleh :) 
lets download its !!!

1- KLIK SINI untuk download photoScape
2- ikut gambar ni ya
korang tunggulah beberapa minit.. mybe seminit kot. sebab proses download ke dalam laptop korang tengah berlaku...
dah siap download ? ok.. tekan apa yg korang download tuh , 
selalunya ada dekat dalam download files , cari je dalam tuh . 
dah tekan tuh kan , nnt keluar mcm ni kan ? ok , ikut gambar ni
tekan next step , lepas tekan next step , nnt keluar bende lain pula , still tekan next step ya :)
lepas tekan next step yg kali kedua tuh , keluar mcm ni kan ? tunggu k sampai habis download . 
lepas dah sekian lama menunggu , nnt jadi mcm ni , tekan install now :)

Dah Siap !!! 
Tak tahu mcm mana nak guna ? 

hope menjadi 

=GOOD LUCK=

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

2 305 org comel komen ^_^:

  1. kadang2 best gak main photoscape :D

    ReplyDelete
  2. boleh dak ajar cara nak download photoshop ,:)

    ReplyDelete