Wednesday, 31 October 2012

IM FREE RIGHT NOW !!!



holla holla holla !!!!!

arrghh !!!
finnally !!!
im free !!
yeah !!!
exam is over !!!

*tetibe otak aku blank !!! arrghhh.. time tengah exam bukan main banyak idea nak tulis dekat blog*

selepas sejam....

ok.. im still tak tahu nak tulis apa...
dah sebulan kot isha tak berblogging..
asyik baca buku je *bweeek... baca lah konon*

.........................

ya allah ya tuhan ku !!!
asal otak aku ni !!!
dah tak tahu nak tulis apa...

arrghh
k la..
bye..

apa yang aku tahu final exam is over !!!
PMR is coming for the next year !!!
KEEP CALM AND LOVE PMR 
-,-

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Saturday, 6 October 2012

Pesanan Buat Pengguna Blog ! Penting NI !!!




holla !!!

eh eh... 
asal dengan tajuk isha tuh ?
gempak semacam je *puih....*
hahaha

ok !

to pengguna blog !!!
korang semua kene tahu yang 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
isha akan berhenti seketika berblog selama sebulan mybe...
kenapa ?!
final exam dah nak dekat laaa...
so.. isha kene study leee..
hmmm
bubye my little blog...
hehe...

tuh je isha nak bagitahu...
lol
hahahahahaha

hah !!
one more thing...
tadi dekat twitter , kawan isha ada mention isha ...

    KISAH PELAJAR UIA MIMPI JUMPA RASULULLAH 

klik link tuh tau ...

bye :)  


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Monday, 1 October 2012

"contest blog siapa yang kawaii tu?"




                                         

hoi hoi ...
hahaha.. isha join contest lagi :)

isha tag orang yang isha sayang :)

jum join contest ni ramai nak tak :)
hadiah dia lumayan :)

NOTA TO EMPUNYA CONTEST 
hai awak :)
saya dah follow blog awak then dah follow blog yang satu lagi tuh...
then dah like page2 nya :) 

bye bye :)

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !