Saturday, 31 December 2011

Sayonara 2011 ! Annyeong 2012 !!!!


Assalamualaikum !


Annyeong readers ! Korunk sumew chat x... ?
Kalo chat , bagos lah.... 
Yg kureng chat tu , mkn2 lah ubat.... 
tu pon nak kene aja kew... haha...


Hmmm...... cepat kan masew berlalu .... 
tuk tuk , dah nak masok taon baru....


Taon 2011 ni , banyak sgt memory yg sweet sweet , yg sad sad pon adew.... 
Tipu lah kalo kalo x dew yg sad sad kan ?


Sweet memory with ma frend , 
Sad memory pon with ma fred....
haha...


Oit Isha ! Kitorunk nak tahu azam ko untuk 2012 ni.... Share ar ckit....


Hoho.. x malu betol lah korunk ni... tanyew azam aq plak.... 
hoho...
hmmm... apew azam aq untuk 2012 ni ek....
haha...


My new azam 2012 is .... < ayat tunggang langgang >


1 - Nak belaja betol2 taon ni coz nak masok kls Khaldun...
2 - Kalo boleyh.... Isha nak jalankan perintah tuhan dgn sempurna...
3 - Isha arap dpt kekawan yg baik pd taon ni supaya  boleh
     membimbing Isha
4 - Kalo boleyh , nak belaja lebih meluas about Korea dan yg
     berkaitan dgn nya...
5 - Taon ni , Isha nak slow ckit about k-pop.... huhu.. sedih...
6 - Yg paling penting nak jadi yg terbaik drpd yg terbaik....


Korunk punyew azam pew plak.... hoho...


Good Bye 2011 , Aq nak jumpew 2012 esok.... 
bubye..... haha....




BYE 2011 !!!!
ANNYEONG 2012 !!!!
NICE TO MEET U !!!


k....
Assalamualaikum...


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Cair Isha...


Assalamualikum....


Ade org x.....
hehe....


Waalaikummussalam...
adew.... 
Adew citew baru kew... ?


Mcm tau tau jew Isha adew citew baru.. haha.... 
Ok... mybe korunk akn terkejut bacew entry kali ni terutama aimie ... haha... 
Kali ni , entry pasal SON DONG WOON !!!
hehe...


Ko demam kew apew.... ?
x pewnah pon citew pasal Dong Woon... ? 
hmmm.. mesti adew something ni...


Mestilah adew something , kalo x dew something wat pew nak citew.... 
SON DONG WOON            


Mak ai ! Encem gegilew...!!! Sapew ni... hoho..
Nak ngorat ar.. hehe...


Korunk x kenal diew.. hmmm... cian nyew korunk... 
Meh sini... sini la....
Isha nak kaci trivia ckit psl diew...


nama asal : SON DONG WOON 
position :VOCALIST n RAPPER
tarikh lahir : 6hb JUN 1991 
zodiak : GEMININ
tinggi / berat badan : 181 cm / 64 kg
hobi/kebolehan : BERMAIN PIANO n MANDARIN
from group : BEAST 


Ok ! 
Now korg dah tahu serba sedikit about DONG WOON kan...
k.. Isha nak citew napew entry kali ni pasal diew , bkn pasal YOON DU JUN ...


Isha citew pasal diew sbb gamba diew kat ats tu encem ar... Cair Isha ! Masew tengok gamba ni , Isha tanya kat diri sendiri , " betol ke ni SOON DONG WOON ? kew aq silap tengok... " haha... 
X pewnah lagi manew2 artis korea selain DUJUN wat Isha cair cam ni.... hoho... Dong Woon oppa , u're so encem in this pic... hehe...
Manew x nyew... try korunk tengok gambar kat atas dgn mata korunk , encem , cool n smart plak tu.... nampak nerd ckit sbb pakai speck... 
Samew lah ngan Aimi....
Mmg cocok pon... haha....


Hoho... Isha ko lupew kew...? DuJun ko nak letak mana ? 


Haha.. DUJUN aq , aq letak dlm hati aq la... haha....


Aimi..... 
Cantik ar ko....
Aq nak pinjam DONG WOON ko boleh x...
hehe...


Aimi.. jgn risau.. aq acah jew..


kalo aimi tgh bacew ni , 
ayad aimi mesti cam ni... , 


       " Kalo ko nak kene pancong , pinjam ar.... boleh jew.."


Haha.... 


K.. lah....


p/s : Aimie , Insyaallah , hari rabu nnt , aq kasi upah ko... haha... 


Assalamualaikum....
( korunk jwb tau salam ni... )

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !