Thursday, 28 June 2012

Ayah Pergi Ambli Report Kad



Hari ni dekat sekola hari menjana kecermelangan pelaja..
hari ambil report kad laaa
biasa lah tuh kan..
lepas periksa pertengahan tahun.. ibubapa dtg ambil report kad...

rasa nervous tuh adewla sbb time tuh cikgu akan ckp camne perangai kita dekat skola

alhamdulillah.... cikgu x de komplain apa2
cikgu ckp suruh focus dlm kls.... kene dtg sekola selalu...
sbb isha mmg banyak kali x dtg skola
ada 2 sbb je
satu.. mls
dua sakit
haha

tapi.. nasib ayah tak ckp dekat cikgu yang isha suka berfacebook bertwitter sehingga tiga empat pagi...
haha
nasib

lepas keluar kls... baru ayah ckp..
"tuh la.. main internet ape sume tuh lagi... kalau tak stay kls krk padan muka "
boley plak padan muka..
haih...
haha

tadi mase mak kawan isha datang... 
die suruh anak die pergi beli air...
balik je kelas.. anak die bawak milo ais..
ayooomaaaa
mau iman aku tak tergugat..
feveret tuuuh
dah la puasa...
tp... saba saba... sikit je lagi nak buka puasa...
tapi.. isha still tengok je milo ais tuh... arrrr
tgh tulis ni pon still rase terliur...
LOL

k la.. nak sambung buat folio sejarah :) 

bubye

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !