Monday, 19 November 2012

Plastik Surgery Yang Tak Tercapai Di Akalmu


*my dujun in running man . love you*

holla...
you know what.. finnaly i got a story to write on my blog..
serious cakap , otak isha kering dengan idea.. 
tak tahu mau tulis apa..
tadi search googlr jap nak cari bahan for my entry , 
and finnaly dapat ! 
tak tahu lah korang suka ke tak.
just read it !!!

btw , congrate to my cousin . dua dua cousin isha yg ambil upsr thn ni dapat result the daebak .
sorang 5A's sorg lagi 4A IB 

girl dekat atas ni spent dia punya duit berjuta juta dollar semata mata dia mahu hidupnya seperti real life barbie -,- 
bentuk badan dia pun dia ubah..
LOLOLOLOL

kiri - perempuan yg sebelah kiri tuh fanatik gila dekat arwah Michal Jackson . sehingga dia sanggup membuang duit untuk menjadi sejibik macam arwah MJ tu.. *lol.. arwah MJ

apa yg pertama korang cakap pasal gambar ni is both of two people is twin .. kan ?
tapi SALAH . 
ini adalah mak dan anak -,-
mak dia sanggup buat plastik surgery untuk nampak muda macam anak dia..
kata nya nak rapatkan lagi hubungan *-_-
cer korang teke , mana satu mak dia ? 

lol !!! this picture so funny !!!
nenek tu nak tiru watak kartun tu , tapi lagsung tak sama..
yela.. yg dia nak tiru tuh kartun.. macam mana nak sama -,-ll

girl dekat atas ni nak jadi puteri firaun..
-,- 
adoi , yg paling scary kening dia tuh.. 

Gambar diatas bukan lah bertujuan nak buka aib dia . 
Kita sebagai orang islam telah pun tahu yang mengubah ciptaan dia HARAM sekiranya tiada tujuan apa2 
macam warna kan rambut , botox sana , botox sini . 
gambar mana yg plg cannot go bagi korang ??
lol

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Tutorial : Link Hover Ber-Shadow


hoi hoi..
tadi tengok muzik2 ? 
hmm.. isha tengok la.. 
tp tak beberapa best sebab yang terpilih semua yg isha tak minat.. haha
kecuali adira dengan hafiz..  ^_^

ok.. back to the tutor..
isha nak ajar bila cursor korang sentuh link , 
link tuh akan keluar shadow di belakang link tu.
dulu isha ada pakai , now dah delete :)

nak try...
lets do the tutor

1- dashboard -> template -> edit html -> proceed -> tick expand widget template
2 - tekan ctrl f (serentak) untuk memudahkan korang cari code ni
a:hover {
3 - jumpa tak ? now korang boleh copy code ni and paste dekat bawah code yg korang cari tadi.
*untuk copy code high-light code then tekan ctrl c (serentak)
 background: #000000;
atau 
text-shadow:2px 2px 3px #000000;
4 - preview kejap , kalau tak de arrow , boleh save !

NOTE
pink - boleh tukar warna hover tuh . KLIK SINI

hope menjadi lah ye

=GOOD LUCK=

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Tutorial : Blog Archive Version Celendar


hai semua
baru sekarang isha nak update blog..
tetibe sifat malas datang..
huhu

ok.. i have new tutorial 
new style for your blog archive .
version celendar . 
macam ni
nak ? 
ok.. lets do the tutorial

1 - dashboard -> layout -> add gadget -> pilih html/javascript 
2- copy code ni then paste kan ke ruangan html tu
*untuk copy high-light kan code ni then tekan ctrl c (serentak)
<div id="blogCalendar"></div> <script type="text/javascript" src="http://lvchen-recentcomments.googlecode.com/svn/trunk/Calendar/1.0/calendar_pack.js"></script> <script type="text/javascript"> Calendar.base="URL BLOG"; Calendar.timeZone="+08:00"; Calendar.timeZoneCheck = true; Calendar.drawTable(); </script> <style> </style>
3 - save
cer tengok blog korang...

NOTE
pink - tukar kan kepada link blog korang ya

hope menjadi

=GOOD LUCK=

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !