Monday, 30 January 2012

i KNEW IT - SINGLE TERBARU BEAST !!


ASSALAMUALAIKUM
ANNYEONG


Isha tahu Isha terlambat postkan pasal ni ..
tp , Isha nak post gak... keke

To all fanz BEAST a.k.a B2UTY 
korang dah dengar ke blom lagu baru BEAST ???
Isha dah !!
Masa hari lagu tu keluar , Isha terus buka youtube ...
tengok - tengok Isha yang ke 301 !!
Ya Allah ! Cepatnya org dah tengok !
Isha tengok mv ni pukol 12.30 mlm ...
Tak pe lah , asalkan Isha dengar lagu ni kan ...
`
Lagu ni mmg best lah !!
Maksud diew pon x dew yg mencarut ...
selamat dinyanyi.... hehe
Suara Du Jun sedap !!
Pembukaan lagu ni oleh Yoseob pastu Du Jun ..
Walaupon tak de music video , Isha cam suara setiap members BEAST ni ....

Dalam mv ni , Dong Woon adalah watak utama !!
MANA ACI !!
Dujun camnew ??!!!
huhu...
kenyang ar mata aimi tengok mv ni nanti ... keke...

Bagi yang belom dengar lagu ni , 
nah dengar la...
klik jew kat bawah ni...

I Knew It - BEAST 


Best tak ??
Mesti best kan..
yelah , hubby Isha yg nyanyi.. hehe...

That all 
da..
assalamualaikum..

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

My Hubby ....


ASSALAMUALAIKUM 
ANNYEONG 

Hello readers...
Isha x nak ckp banyak ..
Isha just nak bagi tahu pasal hubby Isha je ..
Du Jun oppa !!

Isha suke die punye cara depan camera ...
sume nye cute - cute...
Isha dah tak tahu nak bagi tahu ape ..
just look this picture ya !










haha... sumew gamba ni sama kan...
dah mcm treatmark plak kan... haha
tp comel !!
hehe...

btw , i love Du Jun oppa ..
i love u so much ...
oppa i hope i can meet u ...
i also want to meet BEAST members ..

that all..
da..
assalamualaikum...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Happy Giler !!!


ASSALAMUALAIKUM !!
ANNYEONG !!

Arrggghh !!! 
Isha rase nak jerit je dekat satu entry ni ... hehe 
Mana tak nye , kalau korang jadi Isha , mybe korang pon sama cam Isha !

Apa yang Happy nye ??

Thaks bertanya...

Nak jerit lagi ....
Argghhh!!!!
Koarang dah baca dah entry aimi yg ni ....
kalau belom ... gi singgah kejap ...
tapi ... jgn lupew datang sini balik ek...

ok ! dah bace dah ??
Apa yg Isha nak bagitahu kat sini ..
ISHA PON WALL TO WALL DGN YOSEOB DAN GI KWANG JUGAK !!!!!!!
arrggghhh !!!
Best giler !!
Tak caya , cube tengok balik , yg last tu ... kan ade nama Isha , 
NIK NUR ARISHA 
jumpew ??? 
hehe.... 

yo seob oppa ...

gi kwang oppa...

Tapi geram kat aimi jugak ..
yelah , die wall to wall ngan Gi kwang and Yo Seob time Isha offline..... huhu
kalo Isha online time tu , mesti kecoh dekat post Yo Seob tu.. keke
Arrggghh !!!
Btw , Isha still happy ...
walaupon sekadar menyebok dekat situ ... hehe

Sampai sekarang Isha still tak jumpa lagi real fb hubby Isha , Du Jun oppa ... huhu...
Members BEAST yg lain dah jumpa dah , 
dorang dah accept dah pon , 
siap wall to wall lagi.. keke...

my hubby , du jun oppa ...

p/s : kalau korang jumpew real fb hubby isha , Du Jun oppa , please bagitau Isha tau ! hehe...

Thats all..
Bye...
Assalamualaikum...



Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !