Friday, 9 December 2011

Macam mana ni....????


Assalamualaikum...

Hello , Isha sebenarnya tgh benggang ni ... Isha nak hias blog Isha ni , tp Isha tak tahu . Maklumlah Isha kan new bloggers . Isha dapat satu website tuk hias blog , pastu Isha pon pegilah kat website tu . Mcm2 Isha tengok tuk hias blog , Isha pon cuber lah satu , Isha iut jer aper yg die suruh . Lepas siap sumewnye , Isha view blog Isha . Ni yg menyedihkan , apew yg Isha buat , sumewnyer x der . Huhuhu... ;( Isha x mengalah , so Isha wat lah balik , tp kali ni Isha lima sekali gus , ( tp dgn tajuk2 yg lain lah ) lps Isha buat lima2 tu , Isha view balik blog Isha , Isha tengok , hampeh ! Langsung x der ! Dahlah penat menaip itu ini , tp hasinya manew...... huhuhuhu.... :( 
Mybe utk hari ni sampai sini dulu...
K lah.... Da...
Assalamualaikum...
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

ABOUT ME.....


Assalamualaikum...
Hello.... Saya owner blog ISHA SWEETY LUV U ni. 
1 - Nama saya NIK NUR ARISHA , just call me Isha . Cute x namew tu... hehehe . Isha nampak dunia ni pd 24 feb 1998 . Waktu tu , Isha dekat Kelantan . Kini , Isha tinggal di Sungai Buloh. Buat masew skrg ni , Isha adew 5 org adik beradik . Bagi yg dah kenal Isha , senang jer nak cam , Isha ni rendah orgnyer & cute . hehehe... 
2 - Isha ni lebih suker corak stripe , Isha adew banyak koleksi stripe ni. 
3 - Isha ni jenis yg kuat mkn , walaupon bdn kecil , tp , nafsu mkn mengalahkan org berat bdn 50 keatas .... (Sori ek readers , kalu readers terase...) Mkn ringan yg Isha suker OREO & CUDBURY . Kalu pegi manew2 , x sah kalo Isha x beli dua bendew ni. 
4 - Isha adalah salah sorg peminat K - POP !!!! Isha minat K- pop ni masew darjah 5 lagi , tp just tengok citer diew jer . X kenal pon sapew yg berlakon . Start F1 , Isha minat betul2 .  Isha paling minat :
* My beloved , Yoon Du jun and ,
* My cute , Yang Yo Seob 
Du Jun & Yo Seob ni dr kumpulan BEAST. Isha minat sgt diorg.
Isha ni , jenis yg suke duduk dlm bilik jer.... 
5 - Isha ni x suker kluar dr rumah , duk terperap dlm bilik jer... Kalo gi shopping , cpt jer Isha tuko baju. hehehe.... 
6 - Sejak minat k - pop ni , Isha mmg minat bacer EPOP . Korg belilah EPOP . Bagi aimi , die susah bangat nak dptkan EPOP ni , tp , bagi Isha senang jer . Rumah Isha dekat ngan kedai , so Isha pergi beli naik basikal . Exercise ckit , hehehe
7 - Isha adalah best friend kpd aimi farzana . Readers follow lah blog aimi , this is aimie farzana . Aimi pon minat k - pop .
8 - Sebelum Isha wat blog ni , Isha suker ckp sorg2 kat dpn cermin . Cian Isha , ckp sorg2 . Now , Isha adew blog , leh Isha luahkan isi hati Isha kat sini . Tp , bkn sumew perkara Isha nak kongsi ngan readers ( sory :(
9 - Isha ni , x lah beberapew pandai cam aimi ... Aimi taon dpn naik kls 2 IBNU KHALDUN ( kelas krk 1) . Isha x tau ah kekal atupon tdk dkt kls krk tu... Tp , cikgu Isha ckp , sapew no aliran die 91 , dah out from krk . Tp , no aliran Isha 90 . Harap adew harapan duduk kat kls krk walaupon duduk kat kls KRK 2 . Ni maksudnya , Allah still bagi peluang untuk Isha . Alhamdulillah... 
10 - Isha adew fb . Add tau , Nurarisha Nik Ismail . Isha baru jer wat fb nie , samer gak cam blog ni...
11 - Isha x kesah kalo readers nak follow ataupon tdk . Isha wat blog ni just nak luahkan apew yg kat dlm hati isha jer.... Isha dah x nak ckp sorg2... hehehe..
k lah , Da...
assalamualaikum...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !