Monday, 10 September 2012

Segalanya Sudah Pun Berubah... :)



ASSALAMUALAIKUM 
:) 
hehe

dah lama sangat isha tak update blog ni..
bukan sebab lupa k..
sebab isha tak de idea nak tulis apa...

time tengah2 marah ni la keluar idea..
tak pela...
hmmmm

now... 
look my blog !!!!
all was change !!!

i like it :)
 how about you all ?
ok tak blog isha kali ni ?

ok.. isha nak cakap sikit about header isha tuh 
:) macam biasa la..
header tuh di buat khas untuk isha :) 
haha..
oleh XIOU 
blog dia tak payah cakap la..
memang ohsem lah wei..
haha
kalau nak tempah apa2 from dia.. sila lah :) 
isha ada edit sikit dekat header tuh
sikit je tak banyak :)

siapakah di sebalik header isha tuh ?
hehe..
that my dujun :)))
handsome kan kan kan ?
tadi ada orang jeles , dia ambil gambar b2st isha yg dekat dalam meja tuh then buat roket dan koyakkanya...ya allah.. hanya tuhan je tahu apa yang isha rasa...huhu.. sedih tahu tak..kawan jenis apa pun isha tak tahu la !!! insyaallah, suatu hari nanti , dapat lah balasan dari tuhan bagi sesiapa yang rosakkan dan hilangkan gambar tuh :) amin amin amin ya rabbal alamin  

ok... lets talk about my backgroud yang ala2 polka dot ni...
haha..
why biru ?
kenapa tak pink ?
biru and pink is my favourite k...
haeder dah pink..
so background kene lah biru :) 
love it :) 

hmm...
apa lagi isha nak cakap ek..
owh.. lagu dalam blog isha ni...
tahu tak lagu apa ?
best kan lagu ni ?
 lagu still tak berubah :)
isha suka sangat lagu from b2st ni :))

hmm... mybe tu je kut...
:))

bye bye 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !