Thursday, 26 July 2012

Blog Saya Baru Lepas Buat Botox :) Mai La Tengok :)



hai hai :))

my second entry ...
first entry yang ni ---> KLIK SINI

tengok tajuk tuh....
" Blog Saya Baru Lepas Buat Botox :) Mai la Tengok :)"

haha...
botox kooot
LOL
act.. maksud botox tuh..
isha dah tukar background ni hah :)))
cantik tak background ni ?
lip lap lip lap...
macam dah raya dah blog isha ni...
haha..

then... lagu blog ni pun..
isha dah tukar...
piano version...
isha kalau dengar bunyi piano ..
memang tenang la...
sebab tuh la isha letak lagu 
Autumn In My Heart OST Reason ...
version piano...
sedap je telinga isha dengar ...

nak tahu tak apa motif isha letak background macam ni...
sebab isha suka waktu tengah malam...
tenang ...
so...
isha letak la background yang ala2 tengah malam dan ada bintang bintang sikit..
isha bila tengok balik blog ni..
tenang je..
sejuk mata memandang..
tenang lagi hati yang merasa ni... 
hahaha
ape yang aku merepek ni ??
hahaha

kalau nak komen komen la :)
isha sudi membaca :)

byeeeee

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

YES !!! Finally Saya Bebas Dari Awak :>



hollllla :)))

hai awak awak awak awak awak dan awak...
sihat ?
saya.. sihat je...
LOL

finally...
habis juga ujian krk ni...
SAYA BEBAS !!!!

lepas ni... dah boleh pergi terawih...
hehe...
dah berapa hari dah tinggal terawih sebab nak study...
:)

isha ingat... dalam bulan puasa ni.. ada ujian krk je..
last last.. ada ujian penilaian lah pula lepas dua minggu ni...
adooiiii
baru je nak bebas dari baca buku... pegang buku... tengok buku.. and apa2 yang berkaitan dengan buku..
haha...
penat lah macam ni...
huhuhu

now.. takut nak tahu result je ni..

tadi agama... ada satu ni yang confuse...
huhu...
act bukan satu je... banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ....
hmmm

isha ujian kali ni.. tak target mana2 subjek pun..
tak target agama A ke... B ke... 
tengok je la nanti..
hmmm

k la.. 
bye :))

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !