Thursday, 26 July 2012

Blog Saya Baru Lepas Buat Botox :) Mai La Tengok :)



hai hai :))

my second entry ...
first entry yang ni ---> KLIK SINI

tengok tajuk tuh....
" Blog Saya Baru Lepas Buat Botox :) Mai la Tengok :)"

haha...
botox kooot
LOL
act.. maksud botox tuh..
isha dah tukar background ni hah :)))
cantik tak background ni ?
lip lap lip lap...
macam dah raya dah blog isha ni...
haha..

then... lagu blog ni pun..
isha dah tukar...
piano version...
isha kalau dengar bunyi piano ..
memang tenang la...
sebab tuh la isha letak lagu 
Autumn In My Heart OST Reason ...
version piano...
sedap je telinga isha dengar ...

nak tahu tak apa motif isha letak background macam ni...
sebab isha suka waktu tengah malam...
tenang ...
so...
isha letak la background yang ala2 tengah malam dan ada bintang bintang sikit..
isha bila tengok balik blog ni..
tenang je..
sejuk mata memandang..
tenang lagi hati yang merasa ni... 
hahaha
ape yang aku merepek ni ??
hahaha

kalau nak komen komen la :)
isha sudi membaca :)

byeeeee

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

YES !!! Finally Saya Bebas Dari Awak :>



hollllla :)))

hai awak awak awak awak awak dan awak...
sihat ?
saya.. sihat je...
LOL

finally...
habis juga ujian krk ni...
SAYA BEBAS !!!!

lepas ni... dah boleh pergi terawih...
hehe...
dah berapa hari dah tinggal terawih sebab nak study...
:)

isha ingat... dalam bulan puasa ni.. ada ujian krk je..
last last.. ada ujian penilaian lah pula lepas dua minggu ni...
adooiiii
baru je nak bebas dari baca buku... pegang buku... tengok buku.. and apa2 yang berkaitan dengan buku..
haha...
penat lah macam ni...
huhuhu

now.. takut nak tahu result je ni..

tadi agama... ada satu ni yang confuse...
huhu...
act bukan satu je... banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ....
hmmm

isha ujian kali ni.. tak target mana2 subjek pun..
tak target agama A ke... B ke... 
tengok je la nanti..
hmmm

k la.. 
bye :))

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Friday, 20 July 2012

SAHUR !!!! PUASA !!!! TERAWIH !!!! RAYAAAAAAA!!!!!!!!!



helllo XD

okok
act tengah excited gila ni sebab malam ni dah start terawih !!!
wooohoooo
bukan selalu kita buat terawih ni
bulan ramadhan je
30 hari je
tuh pun belum tentu 30 hari betul2...

then... malam ni juga kita bangun bersahur untuk berpuasa esok hari
hoho..
entah bangun ke tidak ..
yalah.. kan first day...
tak biasa lagi...
nanti , bila dah lama2 tuh , biasa lah juga kan ?
hehe

lepas dah habis puasa ...
so apa lagi ?
kita puasa laaaa !!!!
hehehe

$_$

LOL
haha... duit je keje akuuu
isha still boleh dapat duit raya kooot..
yalah... badan isha kecil je XD
muehehe
time raya berguna juga kecik2 aku ni
haha

joke only XD

k la..
dah maghrib ni 
:)))
nak mandi k
hoho..
bubye 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Wednesday, 18 July 2012

wordless #9 - Sad Love Quotes-



hello

every wednesday , i will write a enrty about love...
it okey kan ??

because hari rabu jelah isha boleh tulis yang macam ni
kenapa hari rabu je ??
sebab ... sebab... errr
haha
entah laaa
:)










she hurt and she cries , but you cant see the depsresstion in her eyes , because she just smile 

truth is , i miss you 
" all the time , every second , every minute , every hour and every daaay"

its so hard to forget someone who gave you so much to remember 

saya tak tahu kenapa saya menunggu awak untuk mencintai saya , sedangkan cinta awak hanya untuk si dia 

bye
:)

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Tuesday, 17 July 2012

Blog I pun Nak Puasa juga kaysss.. haha XD



halllo

loooooooooooook
my blog dah berubah habis habis ...
haha

blog isha pun nak puasa juga
so , apa salahnya kalau isha upgrade blog ni bertemakan ramadhan yang akan datang 
:)

by the way , isha ingin mengucap SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN 
selamat berpuasa ya semua :)
hope ramadhan tahun ni menjadi ramadhan yang terbaik dan dirahmati oleh ALLAH
:)

tak sabar nya nak berpuasa :)
lagi beberapa hari je lagi
ramadhan is around the corner :) 

ada lagi tak yang tak ganti puasa lagi ??
ayoyo...
bila mau ganti ??
banyak lagi ke ??
ganti lah cepat cepat k :)
kalau tak ganti nanti kena bayar denda 
isha pun tak tahu denda ape ...
hehe.. tapi dalam hukum islam bagi sesiapa yang tidak menggantikan puasa ramadhan nya akan dikenakan membayar .... membayar... errrmmm .. errrmmm..
hehe.. isha lupa lah nak kene bayar ape..
hehe... 
search google ye .. muehehehe

mesti dah ada yang dah beli baju raya kan ??
isha daah :)

apa apa pun , cantik tak header isha tu ?
cantik kan ??
sweet jee
haha
bukan isha yang buat ni
siapa lagi kalau bukan XIOU 
dia yang beria ria sangat nak buat header tuh
haih dia ni
terlampau rajin sangat laaa
haha

isha nak tempah header raya pula lah dekat dia
hehe

"apa yang nak tulis semua dah lupa... ni semua sebab komen dengan kau lah xiou .. LOL"

haha.. nak tulis ape pun dah lupaaa..
haha


NOTA KEPALA LUTUT 

to orang yang maki hamun aku dekat chatbox <chit chat> kat tepi kanan blog aku ni...
kalau kau baca entry aku ni..
skema gila kan ??
thax sebab komen k
aku amat hargai komen kau tuh !

:)))

byeee

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Sunday, 15 July 2012

Twitter Budak Buuuusuuuk ... Aqil....



hello

ok...

nak tunaikan wish kawan isha sorang niii
haih...

hahaha
baca ni 


LOOOOOL
hahahaha

macam ape je...
kau nak sangat kan aku promote twitter kau kan...
nah..
ambik kau



JANGAN LUPA FOLLOW DIA...
nah... ni link dia

k la.. kaci sikit gamba dia..
:)


yang belakang topi merah tuh dia lah tuuu
hahaha

k la.... ada entry lain nak buat..
bubye..

NOTA KEPALA LUTUT

to aqil...
kau marah ke ??

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Saturday, 14 July 2012

wordless #8 fake a smile :>


hmmm...



                                                                   

     


I still cannot erase you
I keep thinking about you
I really miss you
 I cannot sleep at all at night
 The sound of the raindrops hitting on the window of my heart 
The place that you left
I really miss you
 And I cannot sleep at all at night
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
0330 song
u-kiss

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Wednesday, 11 July 2012

B2ST 1000th day :))) hoho



annyong againn
haha
tadi baru je update..
now update lagii

tadi update pasal BIGBANG , but now..
nak update pasal B2ST pula..
hehe

okok...
secara umumnya... 
B2ST DAH 1000 hari !!!
yaey!!!!

love you guyssss
isha boleh minat b2st ni sebab dujun...
haha...
dr gamba ni lah isha start cari tahu about b2st..
awww

okok...
then...
b2st nak buat comeback
hoho...
22 july nnt
:>>
tak sabar nak tungguu
album yg ke-5
nama album tuh 
MIDNIGHT SUN 

nih gamba terbaru doranggg

try tengok dujun...
atas sekali di kiri...
dah kurus kan diaaa...
hmmm.. penat sgt lah tu..
banyak showla katakan :))
isha dengar2 , dujun ada dalam runningman... wow... baru habis shooting kelmarin...
tak sabar nak tengok runningman...
n look at dong woon
bawah sekali di kanan
look !!!
dah cute baliiik
masa rambut dia dekat beutiful show tak hensemmm
mcm ape jeee
now dah okk
hoho...

ok.. ni ada video hang out on air with b2st :))
best plakkk
yg lain ada ke buat mcm ni ??
b2st je k yg ada ..
khas buat fanz22 diaaa
awww
love you guyysss


tengoook tengook tau :)))
live video chat tuuuhhh

nak tahu lebih lanjuuuuuut

Nota kepala Lutut

k la.. nak off twitter...
boring lah pula tak pergi sekolah niii
nak bagi adik main game pulaaa
daaa

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Big Bang Alive Galaxy Tour 2012 in MALAYSIAAA !!!!



annyonggg
haihai

okok...
tadi tengah bace dashboard.
pastuh terbaca ada satu laman web ni yg BIG BANG ada buat alive tour di malaysia !!!
yeah !!!
finally... 

haha
tiket diaaaaaaaa...
perrrrghhh
haha
mahal lah jugak...
dr rm688 hingga rm98..
:)))
sape yg minat gile22 je pergi tuuu
tiket ni boleh dpt dr 28 july...

tp... isha tak sure lagi bile tarikh nyaaa
hmmm...
tak pe..
lepas habis dia buat konsert ape sume tuuhh
cari kat utube
hehe
tengok kat situ jeee
free lagiii
hehe



nak tahu lebih lanjut pasal nihhh

NOTA KEPALA LUTUT

saya tak pergi sekolaaa
hoho
sbb hujaaaaannnn

sooo... on twitter jelah 
:>

follow me at

bubyeeee

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Tuesday, 10 July 2012

Dugaan Hidup !



hallo !!!
(gamba choi minho diatas from SHINee)

i know isha dah lama tak update blog...
sbb busy dengan kerja2 sekolah satu...
dua sebab busy dengan twitter ^_^
dah follow isha belum ?
jom follow :) 

tu dia twitter isha...
nnt klik follow tau 

okok
udah2 buat iklan .. LOL

semalam tak pergi study group..
sbb paling tak munasabah...
macam ni... tengah tidur , pastuh mimpi...
mimpi yang aqila bagi msg yg hari ni tak de study group..
so... sambung la tidur...
bila bangun , mak kata kenapa tak pergi study group ?
isha cakap la kawan bagi msg yg hari ni cuti..
bila check msg.. tak de pun msg tuh....
bila ingat2 balik....
baru sedar yg tadi tuh mimpi...
betapa sakai nya... 

hari ni pon tak pergi study group...
still on twitter right now.. LOL
sbb kali ni tak pergi ialah sbb dekat sekolah ada buat senamrobik.. so isha tak pergi lah senamrobik tuh... penat je..
so isha fikir kat study group tuh tak de orang.. so tak pergi la...
:)))

lagi 2 minggu test KRK..
hmmm ingatkan dah habis test KRK...
ada lagi laaa...
kls isha belum pernah lagi walaupun sorang naik pentas ambil sijil pelajar 10 terbaik ujian KRK...
memalukan ! 
cikgu2 sume duk ckp pasal kelas kitorang..
nampaknya femes lagi la kelas aku tahun ni...
isha nak jugak naik atas pentas ambil sijil..
tp tak yakin yang isha boleh jadi top ten..
takuttttt...
hmmm
cuba jela...
sooo... from now , isha kene study !!
yeah !!!
haha

sukan tahunan pun dah nak dekat..
isha tak masuk apa2 acara dah...
semua dah kalah..
hehe...
so hari ahad nnt 15 haribulan datang jadi penonton jela..
support rumah laksmana (kuning)
nnt nak bawak kamera snap2 picture sikit...
lol

NOTA KEPALA LUTUT

haishhhh budak kecik ni.. nak je aku cekik2 dia.. tak abis2 kacauu aku buat keje ni...
nasib kau still kecik lagi..
kalau kau dah besar..
tengok la...
aku smackdown kau sampai kau down down !

kkk..
dahdah..
hw banyak lagi..
daaaa

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Wednesday, 4 July 2012

Happy B-day To DUJUN OPPA !!!! Arrrghhh !!! I LOVE HIM !!!



Annyeong !!!
okok
hahaha
excited gegile nih !!!
hari ni b-day my oppa !!!!
arrr.. my love !!!!
Yoon Du Jun !!!!!
Opppaaaaaa !!!!

happy b-dayyyy !!!!
walaupun dah curang.. but still support k..
still minat lagi...
still tahu perkembangan dorang...
:)))

btw.. happy b-day yg ke 23 thn...
im still support you k :)








Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Monday, 2 July 2012

Entry About Xiou :) Thax to Him :))



haihai....
apakah yang sedang anda lakukan..
hahaha.. skema pula aku ni..

di malam yang sejuk ni... saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada XIOU !!!!!!
dia dah banyak tolong isha dalam hal hal blog ni..
terutama dalam proses buat header ni..
haha

now header baru :>>>
i loike !!!

ade sesapa tak nak tempah header dr dia ?
dia dah senaraikan harga mengikut apa yg korang nak..
murah je...


NOTA KEPALA LUTUT

wei xiou , nnt aku bagi kau lima ringgit.. top up maxis kan ?
nnt aku kumpul duit dulu.. haha.. bila dah cukup.. nnt aku gores lepas tu aku bagi kod tuh dekat kau

k la.. 
act tengah buzy gila now... oral lagi.. folio lagi.. hw lagi..
ayoooma...
alololo...
huhu...

kkkk
byebye 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !