Friday, 17 February 2012

Hari ni , Hari Jumaat.... Best !!!!!! - part 1





ASSALAMUALAIKUM 

Hai...
korang22 hari ni best gilew kat skola...
mmg best ar..
x tahu yg manew yg best..
tp mmg best ar..
<ayat aq dah jadi keling>

Hari ni , kat skola ada majlis persaraan Puan Kamariah...
huhu...
Cikgu... saya NIK NUR ARISHA mengucapkan selamat bersara...
semoga cikgu bahagia disisi keluarga...
jangan lupew warga SMKSU !!!


cikgu nampak sedih jew...
huhu

ok.. nak tuko topik jap...
tadi... adew sorang cikgu ni buat announsemen...
< x tau lah ejaan tu betol kew salah... main hentam jew....>

" cikgu nampak.. ramai kat belakang tu bawak telephone ... cikgu dah rampas  beberapa telephone kat tgn cikgu ni.... telephone diharamkan dibawa kew sekola !!! lepas ni  , kalo cikgu nampak telephone lagi.. cikgu terus rampas!! cikgu22 yg lain... kalo nampak pelajar pegang telephone terus ambik !!! "

 cuak gile ar aq time tu ...
sebelum cikgu wat annaounsemen tu... cikgu adew kat belakang kitorunk....( aimi n the geng )
mau x  takot aq....

ramai giler kowt yg bawak phone time tu..
mase tu bukak ar bluetut , cek kat situ , lebih 30 org yg bawak phone...
tu baru keliling aq...
belom satu dewan .....
hehe..
ketua pengawas pon bawak....
ngee


time cikgu warning tu.. semua budak yg bawak phone  duk kepit22 beg dorunk...
haha.... 
aq sekali... ngee

acct , this this entry adew dua part ...
part 1 n part 2..
tunggu ya part 2....

that all...
da...
assalamualaikum....

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !