Thursday, 15 March 2012

Ramai Sangat Ke Yang Menyampah Dengan Blog Aku ???



ASSALAMUALAIKUM
PEASE BE OPEN TO YOU

hai...
arrghhhh!! kenapalah cuti nih boring gile !!!!!
why cuti ?? why ???

ok.... korang rase BLOG ISHA ni ok ke tak ???
Semak ke tak ???
Cantik ke tak ???

kalo ok..
kalo tak semak ...
kalo cantik..
asal ramai yg menyampah ngan blog aq ???
why?? why ??
isha tahu arr korang jeles kan....
haha.. jokejoke

ramai yang cakap blog isha , 
" buka je blog kaler pink.. menyampah aku tengok ..."
"asyik asyik k-pop je.... x der bende lain ke ??"
dan lain lain.. dah tak ingat..
yang cakap tuh semua kekawan isha..
isha tak terasa sangat...
mybe dorang menyampah sebab isha selalu promote blog isha dekat fb....
haha...
aq promote blog bukan nak menunjuk nunjuk yg nih blog aq...
bukan!!!
aq promote sbb nak suruh follow n comment je...

and one more thing...
salah ke isha buat entry pasal k-pop??
yes , i know ade yg tak minat k-pop...
tp... isha nak share ape yang isha tahu...
tuh je...

isha bukan nak naik angin ke ape ke... 
just nak minta pendapat korang korang korang sume pasal blog isha nih..
tuh je...
comment k...
comment anda amat dihargai...

sebelom tekan pangkah ...
please bukak link kat bawah nih...

that all...
da..
assalamualaiku

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !