Tuesday, 20 March 2012

No Title For This Entry ....



ASSALAMUALAIKUM
PEACE BE OPEN TO YOU 

hyep !!!
HACHIUMMMMM!!!!!!
huhu....
seleseme lagi laa...
dr minggu lepas lagi...
huhu...
belum habis seleseme lagi..
sakit mata lah pulak..
huhu...
merah gile mata isha...
sakit arr....

tak tahu nak buat ape ....
cuti pon boring gak...
on fb .. x dew kawan nak chat...
sume gi skola..
yg on pon.. abg22 n kakak yg skola pagi...
huhu...
boring....

dengar cite esok dapat result SPM kan ??
tak silap la...
kalau betulll....

GOOD LUCK TO ALL OF YOU ALLS 
*yg nak ambik result je....
HACIUMMMM....
aduhhh...

k lah... 
tak tenang isha nak edit entry...
bye...
assalamualaikum

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Jom Timbang Berat Blog Korang !!!



ASSALAMUALAIKUM
PEACE BE OPEN TO YOU

hyep korang...
ok... dah bace title kat atas tuh kan ....
ok... so korang dah tahu ape isha nak bagitahu nih...
selepas meng-upgrade blog isha nih....
isha pon pergilah timbang berat blog nih...
ternyata still berat lagi...
huwaaaa!!!!...
101.74 KB 
huhu...
berat blog nih x leh lebih dr 100 KB ...
blog isha terobes a.74 KB je...
nampaknya... banyak yg isha kene buang...
tp... isha tak sanggup nak buang segala gambar22 kat tepi tuh...
sayang...
ngeee....

mcm mana nak timbang berat blog ??
meh sini isha nak aja...
mula22 klik link ni ----> INI

ikut step nih tau...

1 - isikan link blog korang kat dlm kotak tuh...
2 - kemudian tekan CHECK ....
tunggulah bape saat... nnt kluar lah berat blog korat tuh....
mcm nih...

*klik gamba untuk lebih jelas 

ok paham tak ???
kalo paham bagos la...
isha nih x pandai sgt nak ajar orang...

that all..
da... 
assalamualaikum

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !