Thursday, 24 May 2012

TWITTER !!!!



assalamualaikum

ok... hari nih tak pergi skola sbb dipaksa cuti !!!
hahaha,,, camne tuh...
XD

ok.... hari nih isha nak share my twitter...
it not personal lagi dah...
hehe...
i want to share to all of u...
nih twitter isha...
kalau nak follow follow la..
x nak pon x pe...
isha bukan nak aktif twitter mcm isha aktif blog ngan fb nih...
mybe suatu hari nnt isha akan aktif bertumblr ^_^
i love tangkap tangkap gamba...
haha

k... just nak gitahu tuh je :D

NOTA KEPALA LUTUT 
sampai sekarg isha tak boleh nak hias tumblr tuh..
haih.... camne nih...
sombody ..... please help me :))))

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Thinking What To Do During School Holiday ^^



assalamualaikum 

ok... 
HORREEEEEEYYYY !!!
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
EXAM DAH ABIS !!!!


lepas exam.... cuti...
nih yg syok nih...
haha...
kitorg balik kampong kelate...
haha...
tuh minggu kedua...
minggu pertama x gi mane2
soooo... isha kene lah gi tusyen...
huhu...
x pela... drpd duk umah tak buat pape..
baik gi tusyen.... kan3 ??
^^

ok... 
dlm minggu cuti nih...
isha nak upgrade blog lah cikit...
mcm tukar background die...
nak tambah2 widget..
tp tak nak berat sangat...
just simple22 je..
n blogwalking....
*nak tambah follower*

tuh untuk blog...

ok.. hari nih isha dah buat acc twitter...
^^
isha sesaje buat...
bukan ape... 
isha buat tuh pon just nak lepas geram..
:D
isha tak nak org follow twitter tuh...
isha bukan rajin nak buat tweet tweet nih...
nama twitter tuh pon bukan name isha
haha....

ok...
i had new blog 
:D
dah lama dah...
blog nih isha tak nak org tahu yg tuh isha..
its personal k...
but isha tak private kan pon blog tuh...
mls....
:D

ok...
nntkan acc tumblr plak
haha
i love tumblr..
i love ambik gamba
:DDD
nnt isha bagi link tumblr tuh kalau isha dah siap buat acc tuh k ...

k la...
dah tak tahu nak tulis ape :D
sambung lagi esok k ::D
bye...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !