Wednesday, 11 July 2012

B2ST 1000th day :))) hoho



annyong againn
haha
tadi baru je update..
now update lagii

tadi update pasal BIGBANG , but now..
nak update pasal B2ST pula..
hehe

okok...
secara umumnya... 
B2ST DAH 1000 hari !!!
yaey!!!!

love you guyssss
isha boleh minat b2st ni sebab dujun...
haha...
dr gamba ni lah isha start cari tahu about b2st..
awww

okok...
then...
b2st nak buat comeback
hoho...
22 july nnt
:>>
tak sabar nak tungguu
album yg ke-5
nama album tuh 
MIDNIGHT SUN 

nih gamba terbaru doranggg

try tengok dujun...
atas sekali di kiri...
dah kurus kan diaaa...
hmmm.. penat sgt lah tu..
banyak showla katakan :))
isha dengar2 , dujun ada dalam runningman... wow... baru habis shooting kelmarin...
tak sabar nak tengok runningman...
n look at dong woon
bawah sekali di kanan
look !!!
dah cute baliiik
masa rambut dia dekat beutiful show tak hensemmm
mcm ape jeee
now dah okk
hoho...

ok.. ni ada video hang out on air with b2st :))
best plakkk
yg lain ada ke buat mcm ni ??
b2st je k yg ada ..
khas buat fanz22 diaaa
awww
love you guyysss


tengoook tengook tau :)))
live video chat tuuuhhh

nak tahu lebih lanjuuuuuut

Nota kepala Lutut

k la.. nak off twitter...
boring lah pula tak pergi sekolah niii
nak bagi adik main game pulaaa
daaa

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Big Bang Alive Galaxy Tour 2012 in MALAYSIAAA !!!!



annyonggg
haihai

okok...
tadi tengah bace dashboard.
pastuh terbaca ada satu laman web ni yg BIG BANG ada buat alive tour di malaysia !!!
yeah !!!
finally... 

haha
tiket diaaaaaaaa...
perrrrghhh
haha
mahal lah jugak...
dr rm688 hingga rm98..
:)))
sape yg minat gile22 je pergi tuuu
tiket ni boleh dpt dr 28 july...

tp... isha tak sure lagi bile tarikh nyaaa
hmmm...
tak pe..
lepas habis dia buat konsert ape sume tuuhh
cari kat utube
hehe
tengok kat situ jeee
free lagiii
hehe



nak tahu lebih lanjut pasal nihhh

NOTA KEPALA LUTUT

saya tak pergi sekolaaa
hoho
sbb hujaaaaannnn

sooo... on twitter jelah 
:>

follow me at

bubyeeee

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !