Saturday, 15 September 2012

Segmen : Aku nak Barangan Blog Free :D



isha join segmen yang dianjurkan oleh xiou ni...
segmen sangat mudah !!!
jum join ramai2 !!
tapi.. kene ikut syarat2 dia dulu :))


Syarat2nnya adalah 

wajib follow blog Xiao 
wajib Like fanpage xiao --->  Like!

Wajib follow 1 sponsor ni ---> Hanajaybee
Sunat Like fanpage ni ----> Like



Tempekan banner segmen kat sidebar bagi ramai untuk join
dan amik link  blog korang  n letak kat ruang comment  blog xiao

okays simple kan?
hadiahnnya adalah barang blog seperti

3xheader simple
2xheader animated by sponsor 1
full edit blog for 2 orang
blog review for 3 orang
bloglist untuk 3 orang
3xcursor nama untuk 2 orang
banner animated for 1 orang
footer simple for 2 orang
Tulisan header for 5 orang ..


Hadiahnnya barangan blog  so? anda ikut syarat simple je ni
dah okays tutup pada 12 malam ni or kol 1 pagi k
Jom cepat join .. ~! 
Pemilihan akan berdasarkan cepat n random org..

NOTE FOR XIOU 

isha dah follow blog xiou dan dah like lama dah page awak :)

isha pun dah follow blog sponcer dan dah like page dia :) 

isha dah pun letak kan banner di sidebar blog isha ni :)) 

ok la.. itu je.. bye :) 


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !