Friday, 28 September 2012

Blog Review - BLOG XIOU :)


♀ Musical Xiao ☆

assalamualaikum :)

hari ni isha nak review blog yang dah banyak bantu isha dalam dunia berblog ni :)
tengok je header purple tuh isha rasa ada yang kenal dengan dia kan :)

ok... isha rasa blog dia lah yang paling cantik untuk lelaki yang pernah isha jumpa..
isha ingat lagi mase memula isha tengok blog dia..
mati2 isha ingatkan tu blog perempuan...
bila tengok betul2 .. lelaki rupanya !!!
hahaha
isha memang tak percaya arrr

blog dia ni ada tutorial 
kalau korang nak request tutorial dari dia pun boleh :)
tutorial dia senang nak faham :)

selain tutorial , 
dia ni suka sangat bagi freebies 
dah lah free... comel pula tuh 
haih.. geram tengok...
isha nak ambil , tapi tak de yang sesuai untuk blog isha la
hahaha

kalau korang nak tahu , 
dia lah yang buat blog isha ni bagi comel macam ni !!!
thank to him ...
isha nak bagi upah , tapi dia asyik tolak je..
haih..
time dia minta upah isha tak de duit lah pula
adoi..
hahaha

so ? apa lagi...
jum lah ramai2 follow blog dia :)
kalau nak berhubung dengan dia , add je dia dekat fb :)

KLIK SINI untuk follow blog dia :)
KLIK SINI untuk add dia dekat FB :)

jangan lupa klik link tuh k :))

bye bye 


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

B2ST - Midnight Japan Ver



hello !!!
annyong !!!

arrrghh !!!
tuhan je yang tahu apa perassan isha sekarang ni
arrghh !!!

b2st ada mv baru !!
has new video music !!!
midnight jepan versi !!!
dujun so handsome !!!
i dont know what to say...
arrghh !!!!

bila part dujun je isha macam nak nangis je
arrgh !!!!
huhuhuhu... macam ni lah orang yang tengah fangirling ni..
huhuuuhu..

isha tengok mv ni dah lebih 10 kali kot
tak bosan !!!
b2st !! you are the best !!!

dekat TL twitter tadi.. isha dengan sharmin punya excited bila dah tengok mv ni..
kawan2 twitter isha yg lain pun pun sama
tweet tak ingat dunia
hahaha


arrrghhh !!!
LOOK THE PICTURE !!!!!!
arrghh !!!
i feel the person in the picture to pull out !!!
hahahaha
THAT MY DUJUN !!!


he the cutest in b2st !!!
arrghhh !!!
YO SEOB 


yeah.. this AIMIE who have
dong woon.. he have lilttle arab hybrids :)
that's why he do not seem face little korea :)


yeah !!! i think he is the best rapper ever i,ve heard !!!
serious to talk.. if he rap, i feel relaxed when heard he voice 
love you Jun Hyung 

 

gi kwang !!!!
the sweet face !!!
he voice quite similar to dujun .. it difilcult to i differentiate 
:3 


hyun seung oppa !!!
the cute face after yo seob.. haahaha
he voice is the best in b2st for me !!! i love his voice !!!
hwaiting oppa !!!


this is my b2st !!!
the six member !!!
from korea !!!

Junhyung’s earrings ♥
And Yoseob’s wink ♥
And Hyunseung’s hair ♥
And Doojoon’s voice ♥
And Dongwoon’s little hat LOL ♥
And Gi Kwang the Sweet face ever !!! ♥
lets wacthing the mv !!

i have one request ... i hope the cube entertainment can fulfill my request . i hope the b2st can release a new mv for when i miss you song !! i really really really like this song !!! its a beautiful song... 
i really hope it :))  please.....

sori to say if the picture not nice. i only use the screen picture :) 
that all for tonight,...
bye bye bye 
annyong ^^

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !