Saturday, 31 December 2011

Sayonara 2011 ! Annyeong 2012 !!!!


Assalamualaikum !


Annyeong readers ! Korunk sumew chat x... ?
Kalo chat , bagos lah.... 
Yg kureng chat tu , mkn2 lah ubat.... 
tu pon nak kene aja kew... haha...


Hmmm...... cepat kan masew berlalu .... 
tuk tuk , dah nak masok taon baru....


Taon 2011 ni , banyak sgt memory yg sweet sweet , yg sad sad pon adew.... 
Tipu lah kalo kalo x dew yg sad sad kan ?


Sweet memory with ma frend , 
Sad memory pon with ma fred....
haha...


Oit Isha ! Kitorunk nak tahu azam ko untuk 2012 ni.... Share ar ckit....


Hoho.. x malu betol lah korunk ni... tanyew azam aq plak.... 
hoho...
hmmm... apew azam aq untuk 2012 ni ek....
haha...


My new azam 2012 is .... < ayat tunggang langgang >


1 - Nak belaja betol2 taon ni coz nak masok kls Khaldun...
2 - Kalo boleyh.... Isha nak jalankan perintah tuhan dgn sempurna...
3 - Isha arap dpt kekawan yg baik pd taon ni supaya  boleh
     membimbing Isha
4 - Kalo boleyh , nak belaja lebih meluas about Korea dan yg
     berkaitan dgn nya...
5 - Taon ni , Isha nak slow ckit about k-pop.... huhu.. sedih...
6 - Yg paling penting nak jadi yg terbaik drpd yg terbaik....


Korunk punyew azam pew plak.... hoho...


Good Bye 2011 , Aq nak jumpew 2012 esok.... 
bubye..... haha....




BYE 2011 !!!!
ANNYEONG 2012 !!!!
NICE TO MEET U !!!


k....
Assalamualaikum...


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Cair Isha...


Assalamualikum....


Ade org x.....
hehe....


Waalaikummussalam...
adew.... 
Adew citew baru kew... ?


Mcm tau tau jew Isha adew citew baru.. haha.... 
Ok... mybe korunk akn terkejut bacew entry kali ni terutama aimie ... haha... 
Kali ni , entry pasal SON DONG WOON !!!
hehe...


Ko demam kew apew.... ?
x pewnah pon citew pasal Dong Woon... ? 
hmmm.. mesti adew something ni...


Mestilah adew something , kalo x dew something wat pew nak citew.... 
SON DONG WOON            


Mak ai ! Encem gegilew...!!! Sapew ni... hoho..
Nak ngorat ar.. hehe...


Korunk x kenal diew.. hmmm... cian nyew korunk... 
Meh sini... sini la....
Isha nak kaci trivia ckit psl diew...


nama asal : SON DONG WOON 
position :VOCALIST n RAPPER
tarikh lahir : 6hb JUN 1991 
zodiak : GEMININ
tinggi / berat badan : 181 cm / 64 kg
hobi/kebolehan : BERMAIN PIANO n MANDARIN
from group : BEAST 


Ok ! 
Now korg dah tahu serba sedikit about DONG WOON kan...
k.. Isha nak citew napew entry kali ni pasal diew , bkn pasal YOON DU JUN ...


Isha citew pasal diew sbb gamba diew kat ats tu encem ar... Cair Isha ! Masew tengok gamba ni , Isha tanya kat diri sendiri , " betol ke ni SOON DONG WOON ? kew aq silap tengok... " haha... 
X pewnah lagi manew2 artis korea selain DUJUN wat Isha cair cam ni.... hoho... Dong Woon oppa , u're so encem in this pic... hehe...
Manew x nyew... try korunk tengok gambar kat atas dgn mata korunk , encem , cool n smart plak tu.... nampak nerd ckit sbb pakai speck... 
Samew lah ngan Aimi....
Mmg cocok pon... haha....


Hoho... Isha ko lupew kew...? DuJun ko nak letak mana ? 


Haha.. DUJUN aq , aq letak dlm hati aq la... haha....


Aimi..... 
Cantik ar ko....
Aq nak pinjam DONG WOON ko boleh x...
hehe...


Aimi.. jgn risau.. aq acah jew..


kalo aimi tgh bacew ni , 
ayad aimi mesti cam ni... , 


       " Kalo ko nak kene pancong , pinjam ar.... boleh jew.."


Haha.... 


K.. lah....


p/s : Aimie , Insyaallah , hari rabu nnt , aq kasi upah ko... haha... 


Assalamualaikum....
( korunk jwb tau salam ni... )

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Thursday, 29 December 2011

Confuse ae...


Assalamualaikum...
Hello korunk.... Isha nak tanyew ckit..... 
Tanyew ? Tanyew apew... ?
Isha nak tanyew ....
SKOLA START HARI APEW !!??
hari senin kew selasa.... kew rabu... 
huhu.... cian Isha .. x tau skola ari apew....  


k .... ar tu jew .... kalo sapew22222 tahu , comment ar...
huhu...


Assalamualaikum.....
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Wednesday, 28 December 2011

Who's Yoon Du Jun ????


Assalamualaikum...
Hmmmm.... dah agak dah... kali ni mesti pasal k-pop lagi....
Hehehe... kalo x sukew , tekan pangkah n boleh jln.... hehe...
Ok.... Mungkin ramai yg x kenal YOON DU JUN <buah hati Isha ni>... huhu... cian .... ok... Isha kaci trivia ckit...


Nama asal : Yoon Du Jun 
Position : Leader , Vocalist n rapper
DOB : 4 July 1989 
Zodiak : Cancer 
Tinggi & berat bdn : 178 cm / 66 kg
Darah : A
Hobi/Kelebihan : Bola Sepak , bermain piano , bermain games


Oit Isha !! Kate nak kaci trivia jew... asal gi kaci gamba tu skali...? 
Asal ?!! x boleh kew....?!! haha... biar ar.... boleh lah korunk cuci mate ckit... hihi... JGN TENGOK LAMA2... Jolok kang bijik mata tu....
My buah hati ni from group BEAST tau... hehe.... I <3 BEAST ! BEAST IS THE BEST !!! BEAST ARE FOREVER !!! hehe... over plak.... 
Ok , kalo dah tahu yg Du Jun ni buah hati Isha , so , JGN CUBE NAK RAMPAS DIEW DR ISHA OK ??!!!! Kalo Isha dpt tahu korunk adew hati ngan buah hati Isha ni , SEE U IN COURT !!! hehe....
Hmmm.. yela..... kitorg x nak pon.... kitorg dah adew buah hati kitorg sendiri....
Hoho... BAGOS!!!!


p/s : Yayyyyyy!!! Lagi 5 hari nak skola.... Nnt , kat dlm kls , Isha duk ngan Atiqah.... hoho... maklumlah... B2sty Isha dah tinggalkan Isha... huhuhu.... <Korg... heret lah aq gi kls khaldun samew ngan korg.... huhu...>


K...
Assalamualaikum....
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Sunday, 25 December 2011

Kejap Lagi....


Assalamualaikum...
Hello readers..... Minggu depan dah skola.. horrey.....x sabar nyew.. SMKSU , here I come.... hehe.... Isha nak skola sgt ni sbb Isha boring duk kat umah... lagipon x dew wat papew... tp kan , bile skola, nak cuti , bilew cuti, nak skola... pelik2.... tulah manusia.... hoho (ok... dah lari tajuk)
Ok... hari ni Isha nak keluar . Kejap lagi , nak gi kenduri kahwin kat Shah Alam. Kenduri jiran umah lama... dah lama x jumpew diew .. hoho... lepas ni jugak , mama katew nak gi beli tudung... hoho... Isha nak beli shawl.... hoho.... Isha x tau sejak bilew sukew pakai shawl ni... hehe.... Isha tengok , design shawl sumew cantik2.... sbb tu Isha minat nak beli shawl... hehe...
ok... Isha nak gi gosok baju jap.. hoho.....

p/s : mentang2 hari ni krismas... cubew readers kire bapew banyak Isha tulis 'HOHO' hehe.. mcm santa kan... ni disbbkan Isha dah  berjangkit dgn sorg mamat ni.. bilew chat jew asyik tulis 'HOHO'... 
K...
Assalamualaikum... 
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Saturday, 24 December 2011

Who the Best Rapper ?


Assalamualaikum....
Hello readers.... kali ni Isha nak ckp pasal K-pop lagi... hehe... sori kpd readers yg x sukew k-pop... tp , x pew , becew jew.... manalah tau , dgn bacew entry ni , tibew2 readers yg x minat k-pop tu dah minat k-pop... hehe... ok.
Now.. Isha nak senaraikan siapa rapper yg Isha sukew.... tp... kali ni Isha x nak wat carta.... Isha x tau nak buat.. pening ar.... sumew best2... Isha tulis jew ek....
1# Yoon Doo Joon } B2ST
2# Jun Hyung } B2ST
3# Eunhyuk } SuJu
4# Shindong } SuJu
5# Taecyeon } 2PM 
6# Nikhun } 2PM 
7# Eli } U-Kiss
8# G-Dragon } BigBang
9# Top } BigBang
10# MinHo } SHINee
k... tu jew lah yg Isha sukew.... Tp yg plg Isha sukew , mestilah Yoon Doo Joon... hehe.... 

p/s : Inspirasi entry ni drpd fb Yang Yo Seob.... 

k...
Assalamualaikum... 


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Friday, 23 December 2011

Perpisahan Ini..... :'(


Assalamualaikum....
Isha nak share ckit.... kali ni , citew sedih.... huhuhu...... 
Pasal apew.... ?
Pasal kwn2 Isha...
Taon ni taon terakhir Isha ngan dorg sumew.... X tau r kalo taon dpn boleh bersama lagi atau tdk..... manalah tau..... 
My B2STY , sumew dah tinggalkan Isha sorg2 kat 2 IBS.... huhuhu.... sobsob..... :'( 
My frend.......
u are the best 4 me....
Rasew nyew.. readers dah sedia maklum yg B2STY Isha taon ni just 5 org jew..... korg nak kenal dorg... k...

MY FREND....

Aimi farzana....

Fairuz Nur Afrina...

Syafawani Adilla...
 
Nia Natasya...

N....
Nurul Farzana....

Huhu... korg sumew dah pegi kls khaldun.... i'am alone now.. huhu...

Disini bermulanya pertemuan yg terakhir...
Kehilangan amat terasa di hati...
Mungkinkah ini yg tertulis di tgn takdir...
Ku terima perpisahan ini...
Dulu kita satu jiwa satu impian...
Susah dan senang kita bersama ...
Namun itu semua hanya sementara...
Hanya lagu yg menjadi ingatan..
Hanya lagu yg menjadi kenangan...
Seandainya masa itu kembali semula..
Ingin ku memiliki lebih dr itu...
Perpisahan yg x kuduga tlh terjadi...
Dirimu pergi biar ku sendiri...


K...
Assalamualaikum...


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Thursday, 22 December 2011

MV K-POP Paling Gempak 2011 Bagi Isha =)


Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo ! Hai ! Hello ! Yoboseyo ! Moshi2 ! Hahaha... semua bhs adew ..... Pejam celik , pejam celik , eh eh , lagi seminggu dah nak skola ... Cepatnyew masew berlalu..... huhuhu... nampaknyew kitew pon makin tua... huhu.... <ops , dah lari tajuk plak....> k... cukup sampai sini dulu muqadimah Isha ... :)

K.... Kali ni Isha nak share about K-POP la.... 
Asyik2 K-pop, K-pop n K- pop...
Biarlah , Ikut sesukew ati Isha lah....
K... nevermind...
K , sprt tajuk tu , Isha nak senaraikan beberapa Mv K-pop plg gempak 2011 bagi Isha . Bagi korg x tau r... sbb , kite minat lain2... 

MV K-POP PLG GEMPAK 2011 BAGI ISHA , ialah ...

#7 : U-KISS - 0330
Mv ni , mmg best r..... lagu diew menyayat ati n lirik diew , lagu diew.... pergh.... best r..... Pas2 , dgn lakonan Dong Ho yg cute tu , lagi best.... lagu ni sesuai ngan jiwa Isha .... hoho....

#6 : SUPER JUNIOR - SUPERMAN 
Firstly , sori ek readers , Isha tau gamba ni x dew kene mengena ngan lagu SUPERMAN . 
Ok , papewpon , lagu ni mmg gempak r... tp , mv diew Isha rasew cam kelaka ckit... hehe.. lagu ni , sumew RAP ...


#5 : BIGBANG - TONIGHT
  Sapew V.I.P kat sini ? Isha pon V.I.P gak .... V.I.P tu apew ? V.I.P tu fanpage tuk BIGBANG .... k... Lagu ni mmg best , yew la... sbb BIGBANG yg nyanyi... hehe.... Tp , MV ni , agak keterlaluan ... Isha tahu sgt , kalo BIGBANG punyew MV , mesti adew lucah2 ckit... hehe..... tp , lagu ni mmg best r.....


#4 : 2 PM : HANDS UP 
 Sapew kat sini HOTTEST ? Put your up ! Hahaha... Papew pon , lagu ni mmg gempak r.... maser tu ingat agi oh , ntah bilew , bdk kls Isha , Muqri ngan Hilmi , nyanyi lagu ni salah... hoho..... kelaka oh dorg nyanyi... sori ek kalo korg bacew... hehe... Ok , MV ni , bagi Isha , kelaka ! Apew yg buat Isha kelaka ? Adew satu scene , yg kepala WooYoung camnew ntah.... tp , MV ni gempak r....

# 3 : U - KISS - NEVERLAND 
   KISS ME fanpage tuk U-Kiss... hoho.... k... Lagu ngan MV ni , samew2 gempak ... mmg best r lagu ni.... MV ni pon samew , tarian dorg gempak r.... background pon match-ing . ( dlm MV ni , Dong Ho nampak gantang , hehe...)  .

K... dah nak dekat no 1 dah ni... tp , sblum tu , lagu manew yg jadi no 2 ? Hoho.... group pujaan hati Isha lah... hehe....


#2 BEAST / B2ST : FICTION






 Ajik nan neol itji mothago modeon geol da mitji mothago ireoke neol bonaeji mothago oneoldo....
Ceh ! Hahaha.... nyanyik part Du jun jew... haha... pert tu yg plg lancar Isha nyanyi... yewlah kan , part my idol... hehe...
k.... BEAST U ARE THE BEST!!!! Lagu ni mmg best r.... Lagu ni sesuai ngan jiwa Isha ..... Lagu ni , tiap2 mlm Isha dengar ... lebih 20 kali lah... x cayew... gi tanyew adik angkat Isha ANIS NABILAH... hehe..... Part yg palg Isha ingat , kaki dorg.... mesti readers tahu kan.. hoho... part tu susah kan...? Isha B2UTY , readers dah jadi B2UTY ? B2UTY tu apew ? B2UTY tu fanpage for BEAST .... BEAST , HWAITING !

Dan juara nyew ialah , 

#1 : SUPER JUNIOR - MR SIMPLE 
  MR SIMPLE ! Hohoho... lagu ni best gilew... MV ni gempak gilew.... Kyuhyun siap wat breakdance agi.... caya r.... haha.... Lagu SuJu sumew best2 kan ? Manew x nyew.... namew group pon "SUPER" , lagu pon mesti r "SUPER" ... hehe.... Sapew yg blom jadi E.L.F ? Isha dah... 

Rasewnyew tu jew lah...hoho... masew nak pilih MV lagu apew yg plg gempak ni , pening kepala.... sumew MV gempak n best...
k...
Assalamualaikum... 
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Tuesday, 20 December 2011

Kelas Ibnu Sina !!!


Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo readers . Isha nak share ckit ...
Tadi , masew nak gi kedai , singgah lah jap kat sekola , nak tengok kelas . 
Isha dah tengok ngan mata kepala Isha sendiri , mmg betol Isha kls Ibnu Sina lagi . Taon dpn 2 IBNU SINA ...
Yg kekal di kelas ibnu sina ialah :
1 - Ahmad Hilmi 
2 - Amir Hakim 
3 - Muqri BadrulZaman
4 - Anis Rashidah 
5 - Nik Nur Arisha ( Me )
6 - Atiqah Wafa 
7 - Alissa Haznan 
8 - Iman Khadijah....
Yg ni  jelah yg Isha perasan . 
My B2STY , AIMI , FAIRUZ , WANI ,  FARZANA n NIA , sumew dah pegi 2 IBNU KHALDUN.... huhuhu... :'(
Asal lah korg sumew ni pandai2...
Kebanyakkan yg masuk 2 IBNU SINA , sume dr kls bawah... Yg dari 1 IBNU KHALDUN , yg Isha perasan dua oorg jew.... sedihyew....
Nampaknyew , taon depan still samew kelas ngan org depan umah... huhuhu... balik2 , mukew samew jew...

p/s : Sapew 2011 kelas IBNU SINA , yg no 31 hingga 37 , korg sumew dah x duduk kat IBNU SINA , i mean korg sumew dah turun kelas.... huhuhu... :'( sedihnyew....
Assalamualaikum.... 
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Monday, 19 December 2011


 SARANGHAE K-POP !!! <3


Assalamualaikum...
Hari ni , Isha nak share ckit pasal K -POP ... ^_^

SARANGHAE K-POP ! 
I SHOCK <BEAST> EVERYDAY to see you , 
I like to listen your MUZIK <4 MINUTE> 
You are really , really HOT ISSUE <4 MINUTE>
My LOVE <CNBLUE> is 10/10 <2 PM> for you , 
I will PROMISE <A.N JELL> to LOVE <BROWN EYED GIRL> you forever .

It will never CHANGE <HYUN A> in my heart , 
I HOPE < FTISLAND>  that I will chance to meet you , 
N also have a HEART TO HEART < 4 MINUTE>  talk with u , 
You are my HONEY <KARA> , MY GENIE < GIRL'S GENERATION> n my BREATH < BEAST> 
 You are SO HOT < WONDER GIRL'S>
TELL ME <WONDER GIRL'S> how to be your SPECIAL <BEAST> girl , 
I have a MAXIMUM <TVXQ> feeling that NOBODY <WONDER GIRL'S> can do better than u , 
WHY <HYUN A>  I LOVE LOVE LOVE <FTISLAND> u ? 
Because you are MAGIC <SECRET> that make me LIKE CRAZY <2 AM> 
COME TO ME <RAINBOW> n I will shout OH YEAH <MBLAQ> because 
I am really happy , KISS ME < G.NA> n I will sing LA LA LA <SG WANNABE> to express my happinies 
You are my FIRST < 4 MINUTE> n I can't BREATH <MISS A>  WITHOUT YOU < 2 PM> 
YOU ARE MY HEARTBEAT <2 PM> forever 
SARANGHAE K-POP !!!! <3

hohoho... ni bkn Isha yg cipta , ni Isha copy drpd Majalah EPOP . 
Assalamualaikum...   
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Horreyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!


Assalamualaikum...
Horrey!!!!!!!!!!! 
Ape yg heppy sgt tu ? 
Apew yg Isha heppy ? Isha heppy sbb Isha still kat Klas Ibnu SIna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ni baru Anis yg bagitau , kalo Isha tengok sendiri , mesti dah terlompat2 dah kat situ.... 
Alhamdulillah ...... 
" Aq syukur kpd mu Ya Allah krn kau tlh memakbulkan doa hamba mu ini yg ingin kekal di kls krk . "
Tp , apew apew pon , Isha nak tengok sendiri ngan mata kepala Isha ni... Manalah tau Anis tersalah bacew.....

p/s : Anis taon dpn still gi samew2 ek , naik basikal...

Assalamualaikum...
  
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Gilew ke apew !


Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo for my readers.. chat x ? Dah lamew Isha x on blog ... 
Readers mesti pelik ngan tittle Isha kan... Isha nak citew ckit... 
Adew org gilew kat sebelah umah Isha . Hah org gilew ? Bkn gilew betol.. Isha cumew gelarkan jew.... Camnew Isha x katew diew tu gilew , yelah , menyanyi kuat gilew , pastu nyanyi plak kat tingkap bilik tu , diew ingat ni koncert diew kew... ? Suare sdp x pew r... ni suara mcm katak .... ONG ! ONG ! Isha x sure tu betol kew jiran Isha . Isha rasew mcm x jew ... Rumah diew skrgni tgh renovate , manalah tau tu abg2 indon kew yg renovate umah tu... Isha x nampak sgt mukew diew , walaupon mukew diew terpampang kat tingkap tu , sbb Isha x pakai speck... Tak tau r speck Isha kat manew.... jgn lah hilang... huhuhu... Tu nyawa tuk Isha melihat .... 
Speck ooo Speck , manew ko ?

p/s : Sorry ek kalo org yg Isha  citew tu bacew... 

 Assalamualaikum....
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Saturday, 17 December 2011

Yayyyyy...Huhuhuhu.....!!!!!


Assalamualaikum....
Hoho... dgn tittle yg adew kat atas tu , mesti readers tahu yg Isha tgh happy hahaha :) ....n... sad....huhuhu... :'(
Apew yg sedih sgt tu..? Apew yg Isha sedih...? Isha sedih sebab terlalu banyak sgt fb or fanpages Du jun... Isha pon tgh pening tadi... So Isha decide yg Isha akn like n add sumew yg adew berkaitan ngan doo joon... hehehe....
Apew yg Isha happy sgt...? Happy Isha bercampur " Yay + Cis " . Asal plak..? Mcm ni , masew Isha mulew2 dpt tahu , Isha happy gilew, tp lepas tu Isha siasat lah... tengok2 , diew ni 'penipu' ( x tau betol ah...) Cer citew  , cer citew ... ^_^      Mcm ni , tadi kat fb Isha add lah Yoon Doo Joon n diew approve... Isha nak chat ngan diew , so Isha pon chat... Bkn main bangga lagi Isha chat ngan diew tadi tau..... yelah... it's my idol.... siapa x bangga bilew dpt chat ngan idol sendiri... bilew lps habis chat , Isha tengok ah kat info diew . Bilew Isha bacew kat info diew ,  98% Isha yakin yg diew tu Yoon Du Jun , 2% lagi tu , Isha x yakin yg diew tu doo joon... Isha rasew mcm org kat siniw jew... I mean org Malaysia... So sbb tulah Isha katew ' penipu ' !!! Isha x tau ah dakwaan Isha ni  betol ke x ... Kalo Isha tau yg diew tu bkn yoon doo joon , buat penat Isha jew excited tadi . Excited Isha mcm jumpew diew dpn2... Isha rasew readers  mesti tau kan mcm manew  .  Kalo boleh Isha nak saman jew die tu.. berani katew yg diew tu real doo joon , tp , kalo betol lah yg diew tu bkn Yoon Doo Joon . 
Huhu.... sapew tau fb atau fanpages real yoon doo joon , Isha x pandai lah nak bandingkan... Kalo fanpages tu , Isha tau ah ckit2... tp , kalo fb terlalu banyak sgt.... Kalo leh , Isha nak satu jew yoon doo joon yg adew kat fb Isha . Isha x nak jadi mcm fb yoseob... lebih kurang 10 fb yoseob Isha add n diew approve.... Isha arap salah satu drnya adalah betol...

p/s : Horray...! Esok gi beliw barang keperluan skola ... 
        Kalo esok skola bukak , Isha nak tengok Isha duduk kat kls manew ... arap stay in KRK ... AMIN........ Thax noreen coz inform abot this... 

Assalamualaikum...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Thursday, 15 December 2011

Carta K-Pop Di Hati Isha ....



Assalamualaikum...
Hoho... hari ni Isha boring gilew..... So , utk hilangkan kebosanan , Isha buatlah carta ni .... Isha dah x tau nak buat apew...

Ok , kitew start ngan ,
Best Male Group For Me :
# 5 : FT ISLAND 

# 4 : U - KISS

# 3 : 2 PM 

# 2 : SUPER JUNIOR 

Dan yg bertakhta di hati Isha ialah , 
# 1 : BEAST

Sebenawnya , adew bayak yg Isha nak senaraikan , tp , yg ni jewlah yg mampu....

Best Female Group For Me : 
# 4 : KARA

# 3 : GIRLS GENERATION 

# 2 : MISS A 

# 1 : T-ARA

Setakat ni jew group perempuan . Isha x minat sgt ngan group perempuan ni... hehe...

Artis Korea Yg Paling Cute For Me :
# 6 : CHOI SIWON ( SUPER JUNIOR )

# 5 : YOON DU JUN ( BEAST )

# 4 : YANG YO SEOB ( BEAST )


 # 3 : JAE JIN ( FT ISLAND )

# 2 : SHIN DONG HO ( U-KISS )




Dan yg plg comel bg Isha ialah , :

# 1 : WO YOUNG ( 2 PM )
  
K... Sampai sini jew lah dulu ... Kalo adew lagi , nanti Isha post ek...
Assalamualaikum.... 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

YOON.DU.JUN



Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Tuesday, 13 December 2011

Hmmmmm..... bahagian 2...


Assalamualaikum...
Rasewnyew readers dah sedia maklum bahawa cuti sekolah Isha ni membosankan kan ? Isha sebenarnyew x tau nak post apew... hehehe..
Readers dah beli dah brg keperluan skola...? Isha belom... Isha pon x tau bilew nak pegi beli...
Skrg ni , Isha dlm bilik ngan adik Isha .
Ni adik Isha . My new sister... Skrg ni , diew baru 6 bulan... 
K lah... mybe tu jew kut... 
K... Da...
Assalamualaikum....
 
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Sunday, 11 December 2011

Geram nyer... :(


Assalamualikum...
Huhuhu... 
Isha ge...ram sgt... Abah Isha ngan mama Isha beli phone baru.... dorg beli i-phone.... huhuhuhu...
bkn nak belikan tuk Isha pon...
Abah isha ckp , Isha skola lagi , Pakai lah yg biasa2 jew....
huhuhu... sedihnyer dgr...
Assalamualaikum... 
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Saturday, 10 December 2011

Rindu cgt2 ^_^


Assalamualaikum...
Knp lah cuti sekolah ? Knp ? Knp ? 
Isha x gi manew2 pon .... Cumer kluar gi beli brg dapur ngan family..
Isha nak tanyew... Bile koperasi sekolah Isha nak buka? Isha nak beli buku ni.... 
Niat Isha masew cuti skola ni nak study tuk subjek F2.... Tp , terbantut plak... Perhatian Isha kini lebih kpd Fb dan berbloger ni... Nanti Isha study ek...
 Ni gambar bdk kelas Isha , 1 Ibnu Sina .
Isha rindu sgt korg sumew.... Tp , adew yg x patut Isha rindu... adew sorg mamat kat dlm gambar tu duduk dpn umah Isha ... Patut ker Isha rinduw diew... uuuuueik..... 
Isha arap dpt samew kls lagi ngan korg ..... huhuu...

Assalamualaikum....
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Hmmmmm.....


Assalamualaikum....
Hello reader , Ni adalah post yg pertama pagi ni...
Mesti korg pelik kan knp tajuk post ni pelik ? Isha x tahu nak letak title aper... 
Ok , Isha nak citer ckit , smlm Isha kan adew bagitau yg Isha nak hias blog ni kan , semalam Isha x tido sampai kol 3 pagi sbb berusaha nak hias blog ni ..... Tp , Isha x berjaya . Isha dah ikut dah apew yg die suruh , klik tu lah , klik ni lah... Penat Isha . Ni pon tgh ngantok lagi ni.... nak jer Isha tido... tp Isha x berani sbb nanti mama Isha membebel plak....hehehe...
Assalamualaikum... 
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Friday, 9 December 2011

Macam mana ni....????


Assalamualaikum...

Hello , Isha sebenarnya tgh benggang ni ... Isha nak hias blog Isha ni , tp Isha tak tahu . Maklumlah Isha kan new bloggers . Isha dapat satu website tuk hias blog , pastu Isha pon pegilah kat website tu . Mcm2 Isha tengok tuk hias blog , Isha pon cuber lah satu , Isha iut jer aper yg die suruh . Lepas siap sumewnye , Isha view blog Isha . Ni yg menyedihkan , apew yg Isha buat , sumewnyer x der . Huhuhu... ;( Isha x mengalah , so Isha wat lah balik , tp kali ni Isha lima sekali gus , ( tp dgn tajuk2 yg lain lah ) lps Isha buat lima2 tu , Isha view balik blog Isha , Isha tengok , hampeh ! Langsung x der ! Dahlah penat menaip itu ini , tp hasinya manew...... huhuhuhu.... :( 
Mybe utk hari ni sampai sini dulu...
K lah.... Da...
Assalamualaikum...
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

ABOUT ME.....


Assalamualaikum...
Hello.... Saya owner blog ISHA SWEETY LUV U ni. 
1 - Nama saya NIK NUR ARISHA , just call me Isha . Cute x namew tu... hehehe . Isha nampak dunia ni pd 24 feb 1998 . Waktu tu , Isha dekat Kelantan . Kini , Isha tinggal di Sungai Buloh. Buat masew skrg ni , Isha adew 5 org adik beradik . Bagi yg dah kenal Isha , senang jer nak cam , Isha ni rendah orgnyer & cute . hehehe... 
2 - Isha ni lebih suker corak stripe , Isha adew banyak koleksi stripe ni. 
3 - Isha ni jenis yg kuat mkn , walaupon bdn kecil , tp , nafsu mkn mengalahkan org berat bdn 50 keatas .... (Sori ek readers , kalu readers terase...) Mkn ringan yg Isha suker OREO & CUDBURY . Kalu pegi manew2 , x sah kalo Isha x beli dua bendew ni. 
4 - Isha adalah salah sorg peminat K - POP !!!! Isha minat K- pop ni masew darjah 5 lagi , tp just tengok citer diew jer . X kenal pon sapew yg berlakon . Start F1 , Isha minat betul2 .  Isha paling minat :
* My beloved , Yoon Du jun and ,
* My cute , Yang Yo Seob 
Du Jun & Yo Seob ni dr kumpulan BEAST. Isha minat sgt diorg.
Isha ni , jenis yg suke duduk dlm bilik jer.... 
5 - Isha ni x suker kluar dr rumah , duk terperap dlm bilik jer... Kalo gi shopping , cpt jer Isha tuko baju. hehehe.... 
6 - Sejak minat k - pop ni , Isha mmg minat bacer EPOP . Korg belilah EPOP . Bagi aimi , die susah bangat nak dptkan EPOP ni , tp , bagi Isha senang jer . Rumah Isha dekat ngan kedai , so Isha pergi beli naik basikal . Exercise ckit , hehehe
7 - Isha adalah best friend kpd aimi farzana . Readers follow lah blog aimi , this is aimie farzana . Aimi pon minat k - pop .
8 - Sebelum Isha wat blog ni , Isha suker ckp sorg2 kat dpn cermin . Cian Isha , ckp sorg2 . Now , Isha adew blog , leh Isha luahkan isi hati Isha kat sini . Tp , bkn sumew perkara Isha nak kongsi ngan readers ( sory :(
9 - Isha ni , x lah beberapew pandai cam aimi ... Aimi taon dpn naik kls 2 IBNU KHALDUN ( kelas krk 1) . Isha x tau ah kekal atupon tdk dkt kls krk tu... Tp , cikgu Isha ckp , sapew no aliran die 91 , dah out from krk . Tp , no aliran Isha 90 . Harap adew harapan duduk kat kls krk walaupon duduk kat kls KRK 2 . Ni maksudnya , Allah still bagi peluang untuk Isha . Alhamdulillah... 
10 - Isha adew fb . Add tau , Nurarisha Nik Ismail . Isha baru jer wat fb nie , samer gak cam blog ni...
11 - Isha x kesah kalo readers nak follow ataupon tdk . Isha wat blog ni just nak luahkan apew yg kat dlm hati isha jer.... Isha dah x nak ckp sorg2... hehehe..
k lah , Da...
assalamualaikum...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !