Monday, 13 August 2012

www.playb2st.com



annyong !!!
hollla !!

dah lama sangat isha tak update about kpop kan...
im still k-popers k...
:))

tengok picture dekat atas tuh...
yeah !!
that my boys...
BEAST 
or 
B2ST

to all b2uty... mesti semua dah tahu kan tentang album terbaruu b2st kan..
album yg ke-5...
dalam album kali ni ada 6 lagu terbaru...
iaitu 
1- beautiful night 2 - midnight3 - its not me 4 - when i miss you 5 - the day you rest 6 - dream girl  
dalam 6 lagu tu.. isha paling suka midnight , beautiful night dan when i miss you :))
try korang buka link ni 

siapa yang b2uty tuh mesti tengah menjerit kan sebab tengah tengok gambar nih kan...


*yang ni korang ignore kan kejap k :> *

korang ada nampak tak tanda + dekat setiap idol ??
try tekan salah satu daripadanya :))
contoh la isha tekan bias isha punye.. Doo Joon XD
nanti dia keluar macam ni 


arrrrghhh !!!!
hahaha
walaupun hanya gambar.. hahhaha

korang ada nampak tak yang bulat2 tuh ?
cer tekan.. nanti keluarlah gambar2 about album terbaru dorang...

tengok bawah tuh...
ada acc twitter dujun laaa
isha dah lama follow :))
korang bila lagi ?? XD

try korang tekan nama nama yang ada dekat atas tuh...
nanti keluar lah gambar yg macam ni juga :)))

kalau tekan gi kwang nanti keluar macam ni 


kalau tekan jun hyung punye nanti keluar macam ni 


try tekan dong woon punya pula....
lahai... act bagi isha.. dia punye pic lah paling mengancam...
huhuhu
comel je maknae kita sorang ni...


jom kita klik nama yo seop :)))
pandai ke main gitar ?? XD 


jangan lupa tau tekan nama hyun seung juga... :> 
jangan lupa tekan yg bulat tuh k ...

fuhh.. finnally.. siap juga uploads gambar ni.. dah la looding dia lambat 

isha tahu isha lambat update about it...
time album ni keluar time isha tengah exam.. 
mana sempat nak update ...
soo..
isha ambil keputusan update lepas exam :)))

hope korang bahagia dengan entry kali ni XD

mau tolong mama isha dekat dapur la...
k la.. bye...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !