Tuesday, 10 July 2012

Dugaan Hidup !



hallo !!!
(gamba choi minho diatas from SHINee)

i know isha dah lama tak update blog...
sbb busy dengan kerja2 sekolah satu...
dua sebab busy dengan twitter ^_^
dah follow isha belum ?
jom follow :) 

tu dia twitter isha...
nnt klik follow tau 

okok
udah2 buat iklan .. LOL

semalam tak pergi study group..
sbb paling tak munasabah...
macam ni... tengah tidur , pastuh mimpi...
mimpi yang aqila bagi msg yg hari ni tak de study group..
so... sambung la tidur...
bila bangun , mak kata kenapa tak pergi study group ?
isha cakap la kawan bagi msg yg hari ni cuti..
bila check msg.. tak de pun msg tuh....
bila ingat2 balik....
baru sedar yg tadi tuh mimpi...
betapa sakai nya... 

hari ni pon tak pergi study group...
still on twitter right now.. LOL
sbb kali ni tak pergi ialah sbb dekat sekolah ada buat senamrobik.. so isha tak pergi lah senamrobik tuh... penat je..
so isha fikir kat study group tuh tak de orang.. so tak pergi la...
:)))

lagi 2 minggu test KRK..
hmmm ingatkan dah habis test KRK...
ada lagi laaa...
kls isha belum pernah lagi walaupun sorang naik pentas ambil sijil pelajar 10 terbaik ujian KRK...
memalukan ! 
cikgu2 sume duk ckp pasal kelas kitorang..
nampaknya femes lagi la kelas aku tahun ni...
isha nak jugak naik atas pentas ambil sijil..
tp tak yakin yang isha boleh jadi top ten..
takuttttt...
hmmm
cuba jela...
sooo... from now , isha kene study !!
yeah !!!
haha

sukan tahunan pun dah nak dekat..
isha tak masuk apa2 acara dah...
semua dah kalah..
hehe...
so hari ahad nnt 15 haribulan datang jadi penonton jela..
support rumah laksmana (kuning)
nnt nak bawak kamera snap2 picture sikit...
lol

NOTA KEPALA LUTUT

haishhhh budak kecik ni.. nak je aku cekik2 dia.. tak abis2 kacauu aku buat keje ni...
nasib kau still kecik lagi..
kalau kau dah besar..
tengok la...
aku smackdown kau sampai kau down down !

kkk..
dahdah..
hw banyak lagi..
daaaa

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !