Saturday, 10 December 2011

Rindu cgt2 ^_^


Assalamualaikum...
Knp lah cuti sekolah ? Knp ? Knp ? 
Isha x gi manew2 pon .... Cumer kluar gi beli brg dapur ngan family..
Isha nak tanyew... Bile koperasi sekolah Isha nak buka? Isha nak beli buku ni.... 
Niat Isha masew cuti skola ni nak study tuk subjek F2.... Tp , terbantut plak... Perhatian Isha kini lebih kpd Fb dan berbloger ni... Nanti Isha study ek...
 Ni gambar bdk kelas Isha , 1 Ibnu Sina .
Isha rindu sgt korg sumew.... Tp , adew yg x patut Isha rindu... adew sorg mamat kat dlm gambar tu duduk dpn umah Isha ... Patut ker Isha rinduw diew... uuuuueik..... 
Isha arap dpt samew kls lagi ngan korg ..... huhuu...

Assalamualaikum....
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Hmmmmm.....


Assalamualaikum....
Hello reader , Ni adalah post yg pertama pagi ni...
Mesti korg pelik kan knp tajuk post ni pelik ? Isha x tahu nak letak title aper... 
Ok , Isha nak citer ckit , smlm Isha kan adew bagitau yg Isha nak hias blog ni kan , semalam Isha x tido sampai kol 3 pagi sbb berusaha nak hias blog ni ..... Tp , Isha x berjaya . Isha dah ikut dah apew yg die suruh , klik tu lah , klik ni lah... Penat Isha . Ni pon tgh ngantok lagi ni.... nak jer Isha tido... tp Isha x berani sbb nanti mama Isha membebel plak....hehehe...
Assalamualaikum... 
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !