Saturday, 29 September 2012

"Segmen:Blogwalking tergempak"



assalamualaikum

isha join segmen ni ya kak :)

NOTA UNTUK KAK NABILA

saya dah follow blog akak :)

bye bye :))

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

"GiveAway dari Kakak DegiL..^__^"


image


isha join GA ni ya :) 

isha nak promote sikit lah GA ni :)

Pemenang akan di pilih melalui cara lucky draw. Saper lucky, dia dapat hadiah. Senang kan… tapi ada la syaratnya. Boleh check banner bawah ni nnti.
Hadiah :
1- Produk Ephyra bernilai lebih RM70 + hadiah sampingan
2- Produk Ephyra bernilai lebih RM35 + hadiah sampingan

image

mudah kan ?
join la :))

bye :))


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

"Bertudung Vs Tak Bertudung"- Gila Teruk Perempuan NI !!!



assalamualaikum 

#Eh tetibe pagi2 ni ada entry ...
haha...
idea tengah melimpah.. sooo.. buat jela sebelum terlupa

ok.. baca ni..
tak tahu lah korang dah pernah baca :)

Jenab update status dekat fb 
semua yang tutup aurat konpem masuk syurga ke ? 

semua yang baca ni ada akal dengan otak kan ?
so pepandai lah nilai nya :)
comment please :))

bye !!!

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !