Saturday, 10 March 2012

Pasangan Adik Beradik Artis Korea !!!



ASSALAMUALAIKUM
ANNYEONG 

Dah lama x story about k-pop..
hihok... haha
ok .. i'm back...
yeah !!!
now.. nak cite pasal adik beradik celebriti korea...
yg mane isha tahu je...

Nikhun 2PM dan Nichchan



 NICKHUN 2PM memulakan perjalanan seni  di korea manakala abangnye , NICHCHAN memilih menjadi pelakon di negare asalnye, thailand.

Mir MBLAQ dan Eun Ah 



kemesraan pasangan adik beradik ni memang jelas ketare nampaknye..
anggota MBLAQ ini mencipta name sebagai rapper manakala kakaknye pula banyak menimbulkan kontroversi..(ala2 fasha sandha)
antarenye isu pergaduhan di sebuah kelab .
manakala kedua-dua pasangan adek beradik ni pernah berciuman dalam satu rancangan realiti tv di mana MIR MBLAQ terpakse menyamar sebagai teman lelaki EUNAH..

Lee Teuk SUJU dan Inyoung 


ketua super junior , LEETEUK menyokong usaha kakaknye untuk terjun dalam industri hiburan sebagai pelakon. malah karekter INYOUNG lebih spontan dan lucu berbanding LEETEUK menyebabkan dirinye mudah diterima peminat.

Jun Su JYJ dan Jun Ho 


merupakan pasangan kembar terhangat kpop..
kacak dan berbakat..
pakej sempurne untuk menakluk dunia kpop..
namun JUNHO memilih china sebagai destinasi mengembangkan bakat manakala JUNSU merupakan anggota kumpulan JYJ..

Jessica SNSD dan Krystal F(X)


siapa sangka dua gadis jelitanyang berjaya ni mencipte jename sendiri melalui team masing2 merupakan pasangan adik beradik...
menurut sumber SM ENTERTAINMENT mahukan pasangan ini berade dalam kumpulan idola yang sama namun tidak mendapat persetujuan daripade ibu bape mereka.

Hyun Joong SS501 dan Ki Bum ex- U-KISS


no comment ..
haha

Dara 2 NEI dan Thunder MBLAQ 


antare pasangan adek beradek yang berjaye muncul sebgai idola kpop..

Jae Jin FT ISLAND dan Chae Won 


JAEJIN sudah pun mencipte nama sebagai pemain bes kumpulan FT ISLAND.
manakala kakaknye mula mendapat perhatian setelah muncul dalam drama ON AIR...

hoho.... 
that all
da..
assalamualaikum




Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

Nak Tahu Harga Blog Korang Berape ???



ASSALAMUALAIKUM

Hai korang....
mesti dah ade yg start nak balik kampong la...
nak naik flight la....
kan ???

ok.... 
now isha nak share ckit.... 
korang tahu x harga blog korang tuh bape....??
isha dah tahu...
murah je....
huhu...
RM 1241.68
jer ....
huhu...... 

korang nak tahu camnew....
lepastuh.. buat mcm nih...

*klik gambar untuk lebih jelas*
*klik gamba untuk lebih jelas*

lepas dah isi link blog korang kat situ.. tekan VALUE ...
tunggulah dua tiga saat... nanti keluarlah harga blog korang kat situ...

SELAMAT MENCUBE ...

that alll...
da...
assalamualaikum 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !