Wednesday, 14 November 2012

Tutorial : Cek Harga Blog


hai 
ok.. tutorial again
tetibe teringat lah pula pasal harga blog ni..
so nak share dengan korang ^_^

isha tak boleh nak ajar dengan tunjuk gambar...
sebab line hari ni sunggu sungguh lembab seperti kura kura naik atas siput -,-
so.. ikut jela ek apa yg isha tulis !!

1- korang TEKAN SINI 
2- dah tekan ? ok.. nampak tak dia ada tulis "How much is your website worth?"
ok.. korang letak link blog korang dekat situ ya....
3- lepas dah letak link , tekan "Value
4- tadaaaa.. dah keluar harga blog korang kan ?
share lah berapa ^_^

isha punya gila murah la...
RM 1 241.68 !!!
murah gila arrrr ... i know korang punya lagi mahal kan ?
kalau isha jual  blog ni , mybe boleh beli macam2 barang kpop *peace*
haha...
serious ni.. siapa mau beli ? lol 

hope menjadi 

=GOOD LUCK=

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

3 305 org comel komen ^_^:

  1. Harga blog saya lagi murah . RM 1,133.55 . hehe :)

    ReplyDelete
  2. hehe lagi murah rm 995.23 je haha

    ReplyDelete
  3. Alya punya lagi murah RM 1056.96 :3

    ReplyDelete