Monday, 19 November 2012

Plastik Surgery Yang Tak Tercapai Di Akalmu


*my dujun in running man . love you*

holla...
you know what.. finnaly i got a story to write on my blog..
serious cakap , otak isha kering dengan idea.. 
tak tahu mau tulis apa..
tadi search googlr jap nak cari bahan for my entry , 
and finnaly dapat ! 
tak tahu lah korang suka ke tak.
just read it !!!

btw , congrate to my cousin . dua dua cousin isha yg ambil upsr thn ni dapat result the daebak .
sorang 5A's sorg lagi 4A IB 

girl dekat atas ni spent dia punya duit berjuta juta dollar semata mata dia mahu hidupnya seperti real life barbie -,- 
bentuk badan dia pun dia ubah..
LOLOLOLOL

kiri - perempuan yg sebelah kiri tuh fanatik gila dekat arwah Michal Jackson . sehingga dia sanggup membuang duit untuk menjadi sejibik macam arwah MJ tu.. *lol.. arwah MJ

apa yg pertama korang cakap pasal gambar ni is both of two people is twin .. kan ?
tapi SALAH . 
ini adalah mak dan anak -,-
mak dia sanggup buat plastik surgery untuk nampak muda macam anak dia..
kata nya nak rapatkan lagi hubungan *-_-
cer korang teke , mana satu mak dia ? 

lol !!! this picture so funny !!!
nenek tu nak tiru watak kartun tu , tapi lagsung tak sama..
yela.. yg dia nak tiru tuh kartun.. macam mana nak sama -,-ll

girl dekat atas ni nak jadi puteri firaun..
-,- 
adoi , yg paling scary kening dia tuh.. 

Gambar diatas bukan lah bertujuan nak buka aib dia . 
Kita sebagai orang islam telah pun tahu yang mengubah ciptaan dia HARAM sekiranya tiada tujuan apa2 
macam warna kan rambut , botox sana , botox sini . 
gambar mana yg plg cannot go bagi korang ??
lol

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

2 305 org comel komen ^_^:

  1. hanya mampu mengeleng... manusia zaman sekarang makin pelik. zalim. kejam pada diri sendiri. sadis sungguh!

    ReplyDelete
  2. Artis korea pun apa kurangnya? Buat plastic sugery untuk nampak cantik and comel. I'm just saying, jangan bash saya! Lol xx

    ReplyDelete