Tuesday, 20 November 2012

Beza Antara Suka Dan Cinta


*the picture so hot right ?*

bagi korang cinta dengan suka tu sama ke ?
act lain gila !
memang lain...
i dont know how to explain..
so baca je lah bawah ni ^_^

Di hadapan orang yang kita cinta , hati kita akan berdegup kencang 
tapi
di depan orang yang kita suka hati kita akan gembira

bila kita tengok di dalam mata orang yang kita cinta , kita akan jadi kaku
tapi
kalau kita tengok di dalam mata orang yg kita suka kita akan tersenyum

di depan orang yang kita cinta , lidah kelu untuk berkata kata
tapi
bila kita berdepan orang yg kita suka , lidah bebas untuk berkata kata

di depan orang yang kita cinta , kita akan menjadi malu
tapi
bila kita di depan orang yang kita suka , kita akan jadi diri sendiri 

bila orang yang kita cinta menangis , kita pun akan turut menangis
tapi 
bila orang yang kita suka menangis , kita akan berusaha untuk membuat dia tersenyum

bila di depan orang yg kita cinta , kita takut untuk berterus terang kerana terlalu bimbang jika si dia akan terasa
tapi
bila berdepan dengan orang yg kita suka , kita terlalu mudah untuk berterus terang sebab kita yakin yang terus terang ni paling baik untuk menjaga hubungan 

sambil korang baca ni , ada tak korang terbayangkan "someone" ?

Kalau dah sayangkan someone tu mohon pesan dekat hati. Jangan terlampau sayang sangat dekat dia. Nanti hati kita menangis sebab dia :') 
p/s - hmm..ternyata kau bukan orang yg aku suka , tp orang yg aku cinta  

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

3 305 org comel komen ^_^:

  1. Wah2 , berjiwang pula isha ye , heh , btw,nice :D

    ReplyDelete
  2. teringat kat 'someone' bila baca entry ni... tapi, walau betul pun dia orang yg kita cinta, x bermakna jugak dia la jodoh kita kan? huh... pasrah la hati... :-(

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1139.

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete