Thursday, 22 November 2012

Megetahui Seseorang Mencintai Kita :'D


Tumblr_lronailoxb1r2u501o1_500_large
aduh arisha...
asyik post pasal cinta je...
haih.. otak aku kering dengan idea woi !!!
main cilok je apa yang ada dekat google tu XD 

kalau nak baca.. scroll sampai habis..
kalau tak nak.. pun scroll sampai habis juga XD

isha tak tahu nak buat ayat pendahuluan.. 
so baca jelah terus XD 

Facebook

Tanda Tanda Seseorang Mencintai Kita 

someone tu mesti rasa nervouse bila dia dekat dengan korang
mybe sebab dia malu kot dengan korang.. biasa lah kan, kalau korang jumpa org yg korang suka pun mesti malu kaaan~ sampai boleh nampak merah dekat pipi tu 

gerak geri dia
yg ni try korang tengok , bila dia dengan korang ada tak yg dia pandang2 , usha2 korang ke or senyum malu2~ ada tak ada tak ? 

someone tu akan telephone korang 
mana nya tak call , rindu lah kan ! kalau dia selalu call korang tu makna nya ada something lah tu..
:D
for me , kalau dah calling calling tuh , jujur jela.. kalau melepas merana ! 

sanggup berkorban~
untuk someone yg dia suka or cinta , mesti sanggup buat apa je selain bunuh diri *tu meroyan namanya
kekadang perempuan kurang ambil port dlm hal ni... haih
tapi ada lelaki yg sanggup berkorban dalam keadaan diam.. dia tak nak si dia tahu *ceweeeet :D 

mudah cemburu
eleyh , cemburu je pun.. normal lah kan . tp yg tak normal bila someone yg jeles tu belum menjadi pasangan kita.. :o so korang kene hati2 bergaul ek, peratus cinta dia dekat korang banyak~ and dia takut dia kehilangan korang :>

someone tu mudah cerita hal diri , keluarga and he's problem 
you know what ? some guys are very dificult to tell he's personal story to someone else , kalau dia cerita hal2 macam tu dekat korang , korang memang beruntung gila . sebab dia percaya kan korang :D dia memang betul2 suka kan korang sampai sanggup cerita hal2 mcm tu dekat korang..

carring pasal diri kita
someone tuh akan cuba kupas sedikit demi sedikit pasal kita.. tak kira lah pasal apa , asalkan dia nak tahu jugak walaupun nama nenek tiri korang ^_^

dah baca semua yg kat atas tuh ?
cer korang fikir2 kejap.. ada tak "someone" yg macam tu dekat korang ?
hah ! ada kan.. selama ni korang tak perasan ke ?

uhuk uhuk..
like follow komen please ? 

p/s - Crush, Your sweet, your kind, but sadly I can't say your mine :'(

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

8 305 org comel komen ^_^: