Friday, 23 November 2012

Cinta dan Kentut Sebenarnya Sama !


152c564750a259d40bb220_large
hai ^_^

ok.. this is the stupid entry ever im a blogger...
lol..
ada ke patut sama kan cinta dengan kentut ? 
hahahaha..

Cinta Dan Kentut Sama ! 

cinta dan kentut tak boleh ditahan , dua bende ni boleh jadi lega XD
cinta di tahan = sengsara
kentut di tahan = menderita

bila cinta datang mula lah malu2 
sama juga dengan kentut , bila datang malu2 bila hidu baunya yg PEKAT

cinta tanpa rasa bukan cinta namanya
kentut tanpa bau bukan kentut namanya

cinta itu rapuh 
kentut itu bau 

cinta tu mcm madu and racun 
kentut pula gas busuk in life and penyeri -,-lll

cinta diam2 membuat orang mabuk kepayang , 
kentut diam2 membuat orang mabuk sampai pengsan

cinta bagi kebanyakkan remaja "arh !! cinta monyet !"
kentut di depan banyak orang "sialan , monyet lu !"

cinta dan kentut sama sama dicari 
kalau sudah cinta "where are you my sweet heart ?"
bila sudah kentut "woi ! mangkuk jamban bengong mana pula kentut bau telur ni woi ??!!!"

cinta terlebih membuat orang terbuai 
kentut terlebih membuat orang terkulai

cinta menyatukan presepsi 
kentut menyatukan emosi 
XD

*tak senonoh betul aku buat entry -,-lll

korang rasa sama ke ? hahaha

like follow comment 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

7 305 org comel komen ^_^:

  1. Haha.. :D

    P/s: Sudi jadi sponsor utk giveaway saya?
    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/11/pencarian-sponsor-untuk-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. ok, baru tahu ia adalah sama.. hekhek xD

    ReplyDelete
  3. haha terbaik entry nih..kelakar..aiyoo!

    ReplyDelete
  4. funny things there ! haha
    btw, minat beast ke?? same la... haha

    ReplyDelete