Saturday, 17 November 2012

Freebies Tutorial : Cara Nak Drag Gambar


hai semua..

this is the first tutorial for today ...

how to drag picture on my blog ?
drag tu tarik gambar then letak dekat tab 

TUTORIAL NI ONLY FOR WHO HAVE TO COPY MY FREEBIES ! 
NAK COPY GAMBAR ISHA ? NO WAY ! DIHARAMKAN SAMA SEKALI !

1- korang letak kan cursor dekat gambar yg korang nak tuh..
2 - tarik gambar tuh sampai lah dekat atas (new tab)
3 - hah ! dekat situ korang right click , then pilih save image ! and save

senang cerita tengok jelah gambar dekat bawah ni
kalau tak jelas klik gambar untuk tumbusaran

hope korang faham 

=GOOD LUCK=

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

1 305 org comel komen ^_^:

  1. banyak tutorial dalam blog ni..terima kasih. memang pakar ek bab2 tenet ni?

    http://adelandphoebe.blogspot.com

    ReplyDelete