Wednesday, 31 October 2012

IM FREE RIGHT NOW !!!



holla holla holla !!!!!

arrghh !!!
finnally !!!
im free !!
yeah !!!
exam is over !!!

*tetibe otak aku blank !!! arrghhh.. time tengah exam bukan main banyak idea nak tulis dekat blog*

selepas sejam....

ok.. im still tak tahu nak tulis apa...
dah sebulan kot isha tak berblogging..
asyik baca buku je *bweeek... baca lah konon*

.........................

ya allah ya tuhan ku !!!
asal otak aku ni !!!
dah tak tahu nak tulis apa...

arrghh
k la..
bye..

apa yang aku tahu final exam is over !!!
PMR is coming for the next year !!!
KEEP CALM AND LOVE PMR 
-,-

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

6 305 org comel komen ^_^:

  1. ahahaa.. keep calm ..~ =) .. happy gla2 lah tu abis exam .. untong2 ..he3

    ReplyDelete
  2. wahhhh syoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dah habis exam!!! ena kalau habis exam rasa xtau nk nk buat pe sbb rase semua bnde nk buat yg tertangguh masa tgh exam.. heheheh

    ReplyDelete
  3. isha , saya tag awak dalam segmen ni :D http://supershineestarss501.blogspot.com/2012/10/segmen-kenali-blogger-kpopers-daebakk.html dan ni adalah entry saya :D http://misssimplegurlz.blogspot.com/2012/10/segmen-kenali-blogger-kpopers-daebakk.html , kalau sudi ,join lah :D

    ReplyDelete
  4. wah wah, seronoknye dah habis exam. selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah akhirnnya kau online gak
    rindu doe aku kt kau haha :P

    ReplyDelete
  6. @xiou :P aku dah on dah.. hahaha

    ReplyDelete