Saturday, 6 October 2012

Pesanan Buat Pengguna Blog ! Penting NI !!!




holla !!!

eh eh... 
asal dengan tajuk isha tuh ?
gempak semacam je *puih....*
hahaha

ok !

to pengguna blog !!!
korang semua kene tahu yang 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
isha akan berhenti seketika berblog selama sebulan mybe...
kenapa ?!
final exam dah nak dekat laaa...
so.. isha kene study leee..
hmmm
bubye my little blog...
hehe...

tuh je isha nak bagitahu...
lol
hahahahahaha

hah !!
one more thing...
tadi dekat twitter , kawan isha ada mention isha ...

    KISAH PELAJAR UIA MIMPI JUMPA RASULULLAH 

klik link tuh tau ...

bye :)  


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

9 305 org comel komen ^_^:

  1. nak update blog bukan amek masa lama pun.. dalam seminggu spend 3 kali pun dah ok.. sekali update blog bukan berjam kan..?

    sebulan tu lama sangat la dik oi.. hehe

    Singgah Blog Saya :)

    ReplyDelete
  2. isha lain .. hehe.. dalam nak update blog tuh.. berejam rejam.. mana tak nya.. sambil update blog , chat dgn org tuh.. bls text org tuh.. tweet sana sini.. download ini lah.. itu la.. last2 tak buat langsung entry nya.. haha.. isha selalu mcm ni la.. ngeeee

    ReplyDelete
  3. huaaaaaaaaaaaaa will miss u dear.. btw, exam tu lebih pting berrbnding blog ni...All the best key... study rajin2... ^.~

    ReplyDelete
  4. All the best with your exam dear :)

    ReplyDelete
  5. @aina yeke miss kita nanti ni ? hehehe thank you for the wish :) study rajin2 ? hmm.. ntah la.. asal nak study je teringat kan cek abang kita XD

    ReplyDelete
  6. @nana :) thank a lot for the wish !! i will do the best !!!

    ReplyDelete