Thursday, 27 September 2012

Blogger Yang Bertuah Malam ni :)



hai hai ^^ 

now.. isha nak share link blog blogger2 yang bertuah ni...
isha share siapa yang ada komen dekat post isha dekat group2 tertentu je :))

sila follow mereka k :)) 


PaPa Blogger


Nia Razlan Blogspot


Pemilik


Anisa Waniey


najaa zahan

Blog Kronik Cik Pa'in


craft & felt laboratory


tu dia 8 blog yang bertuah malam ni...
follow lah dorang :))

NOTA KEPALA LUTUT 

huhuhu...

abah - kalau result krk kakak kali ni menurun , abah ambil laptop ni letak dalam bilik abah 

me - what ??!!! 

huhuhu...
isha yakin result krk kali ni teruk..
sebab time krk isha bukan study betul2 pun..
sebab krk je pun..
haih..
susah macam ni...

kalau result teruk lappy kene ambil
bila lappy kene ambil tak boleh buka internet
bila tak boleh buka internet tak boleh buka blog
bila tak boleh buka blog , blog jadi sarang tikus 
bila blog jadi sarang tikus , tak de siapa mau singgah sini !!!
huhuhuhu

redha je laaa

bye !!! 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

5 305 org comel komen ^_^:

  1. tahniah bg mereka yg mnjdi blogger yg bertuah..

    hikhik, sbr ye syg, ena doakn, markah sis tak turun kali ini.... doa byk2 ye syg.. kena yakin sis akan berjaya even tak study byk mana dlu, jgn rasa putus asa begitu ye.. ^.^

    ReplyDelete
  2. @aina thanks sebab bagi isha nasihat :)) isha akan ingat nasihat sis tuh :))

    ReplyDelete
  3. Terima ksih :)
    terharunye ....

    good luck tau !

    ReplyDelete
  4. terima kasih awak sebab tag link blog kite kat sini . BTW good luck exam . jangan risau selagi kite usaha dan berdoa , allah akan tolong kite:)

    ReplyDelete