Wednesday, 26 September 2012

Album B2ST !!! In My Hand :'>



assalamualaikum 
annyong !!!

arrr... dah lama tak update walaupun baru tadi isha join GA ..
GA dan update tak sama !!!
haha.. okok

now isha tengah KRK test..
huhuhu.. tadi math..
isha tak rasa B isha punya math..
soalan dia susah lah sangat...
bagi yang tarrel math tuh mesti lah cakap "senang je" .. 
huhu.. jeles nya dengan siapa cakap macam tu .. 

esok sejarah , sc dan english.. 
hope apa yang isha dah baca dan hafal ni tak lupa balik .. haha
okok.. lupa kan ..

now.. isha nak cerita all about b2st ...
yeah !! about b2st at 1 am ... haha

huwaaa... minggu lepas isha ada terjumpa satu web ni untuk beli album korea ... 
bila tengok je harga dia...
waah.. murah la..
$26.99 atau RM 86 ...
tak ke murah tuh ??

ini antara kandungan2 nya..
geram tengok !! 


1 - 84-page Photo Booklet
Card Wallet
12 Star Cards
1 3D Card
1 Golden Card with Serial Number
Mobile Cleaner

lepas tu...
bagi pengguna link yang isha bagi tuh , dia ada bagi free gift !!!
arrrghh !! dah naik sawan dah isha tengok bende ni.. hahaha


yang truly b2uty *fanz b2st* je akan rasa apa yang isha rasa sekarang ni..
tak kisah lah dah terlambat ke apa.. asalkan isha dapat !!!

isha nak sangat beli ni.. hmmm..
isha rasa masalah ni semua ada bagi yang still bersekolah..
biasalah bagi ibu bapa yang kurang berminat akan k-pop ini ..
hmmm.. itu masalah isha sekarang ni.. 
mak ayah isha cuma benarkan beli epop je..
hmmm.. 
isha nak lah juga ada barang official b2st selain dari poster nya..
hmmm

lambat atau cepat.. isha kene dapatkan juga !!! 
yes !! mesti !!!

LOOOOOOK THIS !!!!!!!! 


ARRRGHH !!!
my dujun and dong woon !!!
dujun !!! your eye mengancam gila !!!
dong woon pula still dengan kecomelan dia ala2 arab tu !!!
haih... sabar jela tengok gambar ni..
betul2 mengancam :) 

seronok seronok juga..
tapi.. masa memula isha tahu yang ayah hyun seung meninggal..
isha betul2 rasa sedih..
tak tahu kenapa.. setiap kali jumpa je post pasal hyun seung ni mesti rasa sebak :'< 

to hyun seung , please be strong ok :) 
i know u can do it .. stay strong :)
we b2uty is always with you :) 


ada lagi cerita !!!
now.. about my dujun !!!
arrghhh... geram isha tengok gambar dia dengan hyun A .. 
its shoemaker picture ..
act apa bende ni ?
lagu baru dorang ke duta product ?
tengok ni 
isha edit bagi 3 sekali la..
malas nak upload banyak2 ..
buka mata besar2 .. kalau tak nampak juga.. klik gambar tuh !!! 


huhu.. patah seribuuuuuu hatikuuuuuu ~~~~ 
nasib dujun aku handsome..
boleh lah tatap banyak kali.. hahaha

hmmm.. apa lagi...
mybe tuh jela.. wish me luck k on KRK kali ni..
hmmm..
ok la.. dah 1.30 pagi dah ni..
wow.. setengah jam isha tulis entry ni.. haha

bye bye :))

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment