Friday, 28 September 2012

Blog Review - BLOG XIOU :)


♀ Musical Xiao ☆

assalamualaikum :)

hari ni isha nak review blog yang dah banyak bantu isha dalam dunia berblog ni :)
tengok je header purple tuh isha rasa ada yang kenal dengan dia kan :)

ok... isha rasa blog dia lah yang paling cantik untuk lelaki yang pernah isha jumpa..
isha ingat lagi mase memula isha tengok blog dia..
mati2 isha ingatkan tu blog perempuan...
bila tengok betul2 .. lelaki rupanya !!!
hahaha
isha memang tak percaya arrr

blog dia ni ada tutorial 
kalau korang nak request tutorial dari dia pun boleh :)
tutorial dia senang nak faham :)

selain tutorial , 
dia ni suka sangat bagi freebies 
dah lah free... comel pula tuh 
haih.. geram tengok...
isha nak ambil , tapi tak de yang sesuai untuk blog isha la
hahaha

kalau korang nak tahu , 
dia lah yang buat blog isha ni bagi comel macam ni !!!
thank to him ...
isha nak bagi upah , tapi dia asyik tolak je..
haih..
time dia minta upah isha tak de duit lah pula
adoi..
hahaha

so ? apa lagi...
jum lah ramai2 follow blog dia :)
kalau nak berhubung dengan dia , add je dia dekat fb :)

KLIK SINI untuk follow blog dia :)
KLIK SINI untuk add dia dekat FB :)

jangan lupa klik link tuh k :))

bye bye 


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

2 305 org comel komen ^_^:

  1. yeke sis.. nak kena terjah ni.. btw, awak suka beast ea... hehehe.. =)

    ReplyDelete
  2. @maria betul lah... buat apa saya nak tipu :'> ha ah :)) awak k-popers juga eeea ??

    ReplyDelete