Wednesday, 1 August 2012

Tell Me Why ? Why ? Why ? OGOS So Cruel !!!



holla to you all
arrr
miss gile nak update blog !!
dah lama tak update...
:)

isha busy la...
busy dgn ujian krk 3 minggu lepas dengan buat folio sejarah...

now.. dah bulan 8...
assigment bertambah kooot
berganda ganda pulak tuuuh

bulan 8 ni....
.
.
.
oral bi 

oral bm

folio sivik

EXAM 

kerja sivik 

adoiii

yg 4 atas tuh ok lagi...
tak kesah sgt..
yg kesah giler22 ni yg kerja sivik  tuh...
adoii...
mau tak tercabut jantung bile dengar ...

cikgu sivik isha ... dia main pilih je untuk jadi calon wakil kelas...
ni macam nak praktis cara mengundi la..
sebab tuh cikgu main pilih je siapa wakil rakyat tuh..
konon ye la.. haha

ada 4 orang cikgu pilih..
2 lelaki.. 2 perempuan...
lelaki... cikgu main pilih dekat senarai nama... 
iaitu ...
danish dgn 
muqri

budak depan rumah isha kooot ..
muqri tuh...
hahaha
mula2 dia kene pilih tergelak sakan lah isha dgn wafa..
hahaha

lepas tuh.. time ni isha paling takut...
time cikgu nak buat pemilihan wakil calon perempuan...

tp.. sebelum tuh.. isha ada cakap dekat wafa...
"aku rasa.. aku terpilih lah rasanya... sebab nama aku macam pelik.. hahaah NIK NUR ARISHA "

lepas habis cakap dgn dia... isha tengok cikgu...
cikgu cakap cikgu nak pilih nama yang sama macam anak cikgu la..
time tuh isha dah lega sikit..
haha.. yelah... isha rasa bukan isha...

"NIK NUR ARISHA... siapa ? nama dia sama macam anak cikgu... Arisa"

adooii..
mau tak terhenti nafas isha time tuh...
nama isha kot... nama isha !!!
arrrrrr

tak nak tak nak tak nak !!!
tak nak !!
huhu

tengah isha tulis ni.. terasa nervous...
huhu

oral BM no satu esok...
oral BI tadi pun no satu...
lepas tuh.. kene jadi wakil calon...
haih..

hari jumaat cikgu suruh calon2 ni buat speach dekat depan ...
adoii..
isha dah la fobia bila kene cakap sorang dekat depan kelas tuh...
hmmm

doakan yang terbaik buat isha

huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu


ya ALLAH ...
kau permudah kan la segala urusan ku di bulan ogos ini ya ALLAH...
kau lancarkan lah segala nya ya ALLAH 
amin amin amin ya rabbal alamin .... 

NOTA KEPALA LUTUT 

oit oit...
dah dah..
lupekan cerita tak beberapa nak sedih dekat atas tuh..
hahaha

now... dengar tak lagu dekat blog isha ni ??
best kan ??

lagu WHEN I MISS YOU
from B2ST ...
lagu baru diorang k
dalam album midnight sun :)


k la...
isha duk update blog ni...
forum untuk oral bm esok tak siap2 lagi ni.. hahaha
semangat berblog tahu tak :)
bubye...
miss korang :)

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

5 305 org comel komen ^_^:

  1. Banyaknnya tapi x sebanyak pbs kitorang
    lagi banyak setiap hari ada ujian kau okays sikit

    ReplyDelete
  2. alolo.. sian nya.. takpe22.. kaurang punya senang2 je.. kitorang siap kene buat kat depan lagi.. hmmm

    ReplyDelete
  3. anak saudara fa nama ARISSA ohh..
    hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. haha, sabar lah..gudluck yew isha ! :)

    ReplyDelete
  5. Huhuhuhu... You can do it!!
    Good luck and do well!! XD

    ReplyDelete