Saturday, 4 August 2012

Exam !!! Oh Tidaaaaaak !!!!



hoolllllaaaaaa

arrrrggggghhh !!!
sakit otak tahu tak !!!
baru je minggu lepas habis exam for krk ... n now.... exam for ujian penilaian pula...
arrrghhhh
apelah nasib kami sebagai budak krk ni..
huhu..
hidup ini hanya ujian ujian ujian ujian je !!!!

ok.. ujian kali ni.. isha nak target 5 A je...
sebab... isha yakin yang BM , SEJARAH , GEOGRAFI , AGAMA dan KEMAHIRAN HIDUP isha boleh dapat A ... amin....
semoga isha capai target target ni...
how about ENGLISH ? SAINS ? MATHEMATICS ?
hahaha... isha buat lawak ke ape ni ?
hahaha
english nak dapat A ? mimpi jela.... hahaha...
english markah paling ok pun 60 je kut.... tuh pun time krk bila ntah...
B jarang dapat... or tak pernah dapat...
now...  you all already know that im not good in english subject...
huh... sedih tahu tak bila tak reti BI ni... nak speaking face to face susah.. tapi kalau speaking in twitter.. ok pula.. hahaha...

how about sains and mathematics ?
sains... isha hanya target B je... kenapa B je ? entah la... haha... isha pernah lah jugak sanis dapat A.. tuh pun dalam krk juga... hehe
mathematics ? ... hmm nak dapat A macam mana kalau apa yang cikgu ajar hanya 50 peratus je faham.. yang tak faham tuh.. time nak dekat exam baru fahamkan... haha...

hmmm.. macam mana lah isha tahun depan ni...
tahun depan dah lah nak PMR... 
macam mana isha nak dapat straigh A's ?
hmmm...

now... nak sambung study...
:))
hope lah tak jadi mcm ni 

good luck for me :)
i can do it ! 



look !!!
im study k :P


bye.... study timeeeeee
huhuhuhu


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

1 305 org comel komen ^_^: