Friday, 10 August 2012

Yes !!! I wish my blog have tutorial :> exam dah habis :> Raya :>



hello semuaaaa

tengok title....
haha... macam macam tajuk ada... hahaha

now.. barulah boleh update blog dengan tenang...
sebab......
EXAM DAH HABIS !!!!

isha dah tak nak cakap about exam yang dah lepas ni...
seram je.. haha

isha ada lagi 2 exam.. 
bagi pelajar bukan krk just satu je lagi exam..
iaitu exam akhir tahun..
budak krk ada exam krk lagiiii
haih.. serabut otak je..
lol

from malam ni... isha dah boleh enjoy..
dah tak payah nak serabutkan kepala untuk baca buku , pegang buku dan tengok buku..
haha
enjoy je...

raya dah nak dekat...
malam lailatu qadar :'D
jum sama sama kita buat nak ??
manalah tahu kaaaan....

isha ingat... lepas ni.. isha nak adakan tutorial dekat blog isha la...
isha nak bantu kekawan isha yang tak tahu macam mana nak edit blog...
memandangkan isha dah tahu ataupun dah pro kot ... *haha* about edit edit blog ni...
so apa salahnya isha ajarkan kaaaan....
tak elok kedekut ilmu... 
:D

tak tahu bila... 
tapi insyaallah akan ada :) 

k la.. stop sampai sini kejap...
nak buat entry lain :) 
bye..
jumpa dekat entry lepas ni XD

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

1 305 org comel komen ^_^: