Thursday, 26 July 2012

Blog Saya Baru Lepas Buat Botox :) Mai La Tengok :)



hai hai :))

my second entry ...
first entry yang ni ---> KLIK SINI

tengok tajuk tuh....
" Blog Saya Baru Lepas Buat Botox :) Mai la Tengok :)"

haha...
botox kooot
LOL
act.. maksud botox tuh..
isha dah tukar background ni hah :)))
cantik tak background ni ?
lip lap lip lap...
macam dah raya dah blog isha ni...
haha..

then... lagu blog ni pun..
isha dah tukar...
piano version...
isha kalau dengar bunyi piano ..
memang tenang la...
sebab tuh la isha letak lagu 
Autumn In My Heart OST Reason ...
version piano...
sedap je telinga isha dengar ...

nak tahu tak apa motif isha letak background macam ni...
sebab isha suka waktu tengah malam...
tenang ...
so...
isha letak la background yang ala2 tengah malam dan ada bintang bintang sikit..
isha bila tengok balik blog ni..
tenang je..
sejuk mata memandang..
tenang lagi hati yang merasa ni... 
hahaha
ape yang aku merepek ni ??
hahaha

kalau nak komen komen la :)
isha sudi membaca :)

byeeeee

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

9 305 org comel komen ^_^:

  1. Cantik Cantik CAntik Blog kamu

    ReplyDelete
  2. Menang apa isha hahhaa cam pelik je -_-

    ReplyDelete
  3. @xiou dah kau kata nak lawan.. tp.. aku menang k :P

    ReplyDelete
  4. ye ke? ko tengok blog aku x berubah backkground
    sebab ikut tema lar haha .
    nnati leps ramadhan aku lawan lagi ngan ko
    hahah :P

    ReplyDelete
  5. nak lawan ke.. haha.. kkk :P nanti lepas raya blog aku lagi awesome la :P

    ReplyDelete
  6. Boleh je lawan hahahaha
    dengan sekelip mata aku akan tukar template lagi awesome heheh ^_^
    berani ke hahaha eceh2 :P

    ReplyDelete