Thursday, 26 July 2012

YES !!! Finally Saya Bebas Dari Awak :>



hollllla :)))

hai awak awak awak awak awak dan awak...
sihat ?
saya.. sihat je...
LOL

finally...
habis juga ujian krk ni...
SAYA BEBAS !!!!

lepas ni... dah boleh pergi terawih...
hehe...
dah berapa hari dah tinggal terawih sebab nak study...
:)

isha ingat... dalam bulan puasa ni.. ada ujian krk je..
last last.. ada ujian penilaian lah pula lepas dua minggu ni...
adooiiii
baru je nak bebas dari baca buku... pegang buku... tengok buku.. and apa2 yang berkaitan dengan buku..
haha...
penat lah macam ni...
huhuhu

now.. takut nak tahu result je ni..

tadi agama... ada satu ni yang confuse...
huhu...
act bukan satu je... banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ....
hmmm

isha ujian kali ni.. tak target mana2 subjek pun..
tak target agama A ke... B ke... 
tengok je la nanti..
hmmm

k la.. 
bye :))

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

2 305 org comel komen ^_^:

  1. gudluck...floow sy blik taw..http://comey-comeyblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ok.. thax :) owh.. okok.. saya follow awak balik.. thax sebab follow saya

    ReplyDelete