Thursday, 15 March 2012

Ramai Sangat Ke Yang Menyampah Dengan Blog Aku ???



ASSALAMUALAIKUM
PEASE BE OPEN TO YOU

hai...
arrghhhh!! kenapalah cuti nih boring gile !!!!!
why cuti ?? why ???

ok.... korang rase BLOG ISHA ni ok ke tak ???
Semak ke tak ???
Cantik ke tak ???

kalo ok..
kalo tak semak ...
kalo cantik..
asal ramai yg menyampah ngan blog aq ???
why?? why ??
isha tahu arr korang jeles kan....
haha.. jokejoke

ramai yang cakap blog isha , 
" buka je blog kaler pink.. menyampah aku tengok ..."
"asyik asyik k-pop je.... x der bende lain ke ??"
dan lain lain.. dah tak ingat..
yang cakap tuh semua kekawan isha..
isha tak terasa sangat...
mybe dorang menyampah sebab isha selalu promote blog isha dekat fb....
haha...
aq promote blog bukan nak menunjuk nunjuk yg nih blog aq...
bukan!!!
aq promote sbb nak suruh follow n comment je...

and one more thing...
salah ke isha buat entry pasal k-pop??
yes , i know ade yg tak minat k-pop...
tp... isha nak share ape yang isha tahu...
tuh je...

isha bukan nak naik angin ke ape ke... 
just nak minta pendapat korang korang korang sume pasal blog isha nih..
tuh je...
comment k...
comment anda amat dihargai...

sebelom tekan pangkah ...
please bukak link kat bawah nih...

that all...
da..
assalamualaiku

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

2 305 org comel komen ^_^:

  1. takde masalah kalau nak wat entry sal K-pop sebab tu hak awak. cuma akak rasa Alert Message yg keluar 'anneyonghaseyo please read and follow' tu patut buang sbb AM tu akn keluar setiap kali bukak page baru atau reload.. effect yg keluar music note kat sidebar kanan ni pulak akn mmberatkan blog.. then comment box ni ada Word Verification, melambatkan untuk komen :) ..

    yg selamat guna Pop-Up Window (tak payah loading page untuk komen), takde Word Verification dan Allow Comment Moderation.. itu pun atas pilihan adik.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha..rasa kelakar la pulak. Alah dik relax la. Cuba tgok unnie. biar je ape org nk kata. Blog unnie buruk ke, cantik ke, berat ke, ringan ke, simple ke, complex ke, byk korea ke atau pape jelah, blog itu blig kita. Walaupun utk tatapan org ramai tp semuanya terpulang pd diri. Kalu kita suka cara itu, kalau diri kita spt itu, itulah hasil blog kita.

    Blog kita adalah lambang diri kita. Unnie Love My Blog! :D

    I think ur blog is cool. xde pe yg pelik lah. Hanya sesetgh pihak x selesa dgn blog nie jer. Biar je..kay?

    ReplyDelete