Wednesday, 14 March 2012

Blog Isha Nih Obesiti ke ????



ASSALAMUALAIKUM
PEACE BE OPEN TO YOU

Hye !!
korang22
isha tgh sedih nih..
huhu....
sedih sbb blog nih...

 isha nak tanye...
bagi korang blog isha nih berat ke ??
bagi isha mcm biase je..
isha baru je buat timbanggan kat blog isha...
110 berat die...
adakah ini obesiti ???
isha rase x....
sbb kalo obesiti... lebih dr 150 ...

isha akan cube untuk ringankan blog nih...
mcm... letak satu je lagu kat blog isha nih...
kalo sekarang ade 10 lagu... ngeeee
lepastuh.. gamba22 kat tepi tuh pepandai lah isha buat.. hehe

hmmm... time to edit my blog.....

NOTA KEPALA LUTUT
Thax tau kepada KAK FIQA dan KAK KHALISAH coz dorang yg bagi nasihat kat isha suruh ringankan berat blog nih...
thax tau...

that all ...
da...
assalamualaikum

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

2 305 org comel komen ^_^:

  1. selain gambar, muic note effect kat tepi ni pun boleh memberatkan blog.. :)

    oh ya, mmg nak guna word verification ke?

    ReplyDelete
  2. yes, yes, berat lah blog u dear...

    ReplyDelete