Monday, 30 January 2012

Happy Giler !!!


ASSALAMUALAIKUM !!
ANNYEONG !!

Arrggghh !!! 
Isha rase nak jerit je dekat satu entry ni ... hehe 
Mana tak nye , kalau korang jadi Isha , mybe korang pon sama cam Isha !

Apa yang Happy nye ??

Thaks bertanya...

Nak jerit lagi ....
Argghhh!!!!
Koarang dah baca dah entry aimi yg ni ....
kalau belom ... gi singgah kejap ...
tapi ... jgn lupew datang sini balik ek...

ok ! dah bace dah ??
Apa yg Isha nak bagitahu kat sini ..
ISHA PON WALL TO WALL DGN YOSEOB DAN GI KWANG JUGAK !!!!!!!
arrggghhh !!!
Best giler !!
Tak caya , cube tengok balik , yg last tu ... kan ade nama Isha , 
NIK NUR ARISHA 
jumpew ??? 
hehe.... 

yo seob oppa ...

gi kwang oppa...

Tapi geram kat aimi jugak ..
yelah , die wall to wall ngan Gi kwang and Yo Seob time Isha offline..... huhu
kalo Isha online time tu , mesti kecoh dekat post Yo Seob tu.. keke
Arrggghh !!!
Btw , Isha still happy ...
walaupon sekadar menyebok dekat situ ... hehe

Sampai sekarang Isha still tak jumpa lagi real fb hubby Isha , Du Jun oppa ... huhu...
Members BEAST yg lain dah jumpa dah , 
dorang dah accept dah pon , 
siap wall to wall lagi.. keke...

my hubby , du jun oppa ...

p/s : kalau korang jumpew real fb hubby isha , Du Jun oppa , please bagitau Isha tau ! hehe...

Thats all..
Bye...
Assalamualaikum...



Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment