Saturday, 17 December 2011

Yayyyyy...Huhuhuhu.....!!!!!


Assalamualaikum....
Hoho... dgn tittle yg adew kat atas tu , mesti readers tahu yg Isha tgh happy hahaha :) ....n... sad....huhuhu... :'(
Apew yg sedih sgt tu..? Apew yg Isha sedih...? Isha sedih sebab terlalu banyak sgt fb or fanpages Du jun... Isha pon tgh pening tadi... So Isha decide yg Isha akn like n add sumew yg adew berkaitan ngan doo joon... hehehe....
Apew yg Isha happy sgt...? Happy Isha bercampur " Yay + Cis " . Asal plak..? Mcm ni , masew Isha mulew2 dpt tahu , Isha happy gilew, tp lepas tu Isha siasat lah... tengok2 , diew ni 'penipu' ( x tau betol ah...) Cer citew  , cer citew ... ^_^      Mcm ni , tadi kat fb Isha add lah Yoon Doo Joon n diew approve... Isha nak chat ngan diew , so Isha pon chat... Bkn main bangga lagi Isha chat ngan diew tadi tau..... yelah... it's my idol.... siapa x bangga bilew dpt chat ngan idol sendiri... bilew lps habis chat , Isha tengok ah kat info diew . Bilew Isha bacew kat info diew ,  98% Isha yakin yg diew tu Yoon Du Jun , 2% lagi tu , Isha x yakin yg diew tu doo joon... Isha rasew mcm org kat siniw jew... I mean org Malaysia... So sbb tulah Isha katew ' penipu ' !!! Isha x tau ah dakwaan Isha ni  betol ke x ... Kalo Isha tau yg diew tu bkn yoon doo joon , buat penat Isha jew excited tadi . Excited Isha mcm jumpew diew dpn2... Isha rasew readers  mesti tau kan mcm manew  .  Kalo boleh Isha nak saman jew die tu.. berani katew yg diew tu real doo joon , tp , kalo betol lah yg diew tu bkn Yoon Doo Joon . 
Huhu.... sapew tau fb atau fanpages real yoon doo joon , Isha x pandai lah nak bandingkan... Kalo fanpages tu , Isha tau ah ckit2... tp , kalo fb terlalu banyak sgt.... Kalo leh , Isha nak satu jew yoon doo joon yg adew kat fb Isha . Isha x nak jadi mcm fb yoseob... lebih kurang 10 fb yoseob Isha add n diew approve.... Isha arap salah satu drnya adalah betol...

p/s : Horray...! Esok gi beliw barang keperluan skola ... 
        Kalo esok skola bukak , Isha nak tengok Isha duduk kat kls manew ... arap stay in KRK ... AMIN........ Thax noreen coz inform abot this... 

Assalamualaikum...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment