Thursday, 15 November 2012

Freebies : Cursor Yang Cute (part 1)


hai ..
since cuti sekolah ni.. tak tahu nak buat entry yg menarik
so tutorial jela...
hari ni tetibe rasa nak buat freebies 
time tengah kemas2 "my document" file , terjumpa lah pula file cursor yg isha download yg ntah bila nya..
nak buang sayang , so sebelum buang , isha nak bagi korang ^_^

kalau suka ambil la ya..
tapi kene LIKE and FOLLOW blog isha :)

KLIK SINI untuk masukkan cursor dalam blog
*untuk copy url cursor ni , high-light kan dulu url , then tekan ctrl c (serentak)


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/26/13049a.gif


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/2/1436.gif

 
http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/19/9646a.gif


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/2/1360.gif


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/2/1364.gif


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/26/13072a.gif


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/24/12372a.gif


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/2/1474.gif


http://ak.imgfarm.com/images/cursormania/files/19/9552a.gif

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment