Sunday, 23 September 2012

Misc Giveaway by Fatin , Fitrah dan Aina





assalamualaikum :)

nampak tak banner dekat atas ? 

PENGALAMAN BERBLOGGING 
ok... apa pengalaman berblogging isha ya ??
isha start berblog tahun 2011 .. nak dekat awal tahun 2012 ..
now im form 2 :))
haha.. masa mula2 isha buat blog ni..
sumpah isha cakap.. im very2 ZERO about blog !!!
isha tak tahu apa2 pun..
isha tak tahu mcm mana nak tulis entry... macam mana nak buat tutorial..
maklumlah.. masa tuh baru kenal internet :))
isha boleh buat blog ni sebab kawan isha lah AIMIE .. 
time sekolah.. dia tak habis2 cerita pasal blog dia..
isha angguk2 je apa yang dia cerita tuh.. haha.. 
bila ayah isha dah pasang wifi .. terus isha buat blog...
pernah suatu hari ni isha dah putus asa dengan blog sebab isha tak reti apa2 langsung , blog dah lah buruk.. tak de siapa pun nak follow... hmmm... aimie pun bagi lah nasihat dan ajar itu ini .. n now... alhamdulillah.. isha dah serba boleh... :))
tak lupa juga .. XIOU :)) dia banyak tolong isha dari segi edit2 ni.. hehe
isha tak ingat mcm mana boleh kenal dia... hehe


KELUARGA SAYA :) 
Now... isha nak cerita about family isha...
isha anak sulung dari 4 orang adik beradik..
act isha ada 5 orang adik beradik..
adik kedua isha , telah pun meninggal dunia pada usia 12 tahun...
tahun ni ... akibat kancer otak....
al fatihah 
so now tinggal 4 jela...

mama dengan ayah isha sporting gila !!!
happy dengan dorang...
ayah isha jenis yang garang.. tapi tak de lah tegas mana pun..
biasa2 je..
kalau kitorang adik beradik buat salah.. mula2 nasihat dulu.. kalau dah buat 2 3 kali.. hmm... rotan lah jawab nya.. hikhik :))
mama isha..
masak sedap woooo...
haha.. isha kalau nak tolong mama masak mesti tak kasi.. kalau tolong pun.. mama suruh isha basuh pinggan.. huh.. malas nya... 
soo.. untuk elak isha basuh pinggan.. duduk atas ngadap lappy.. hik hik ...
isha nanti besar nak jadi chef !!! 
nak masak mcm mama isha !!
hihi... 

NIK NUR ARISHA 
that my name ..
im 14 years olad . "1998 feb 24"
anak kelantan ni !!! "gomo kelate gomo" ^^ 
school at SMK SAUJANA UTAMA , sg buloh , selangor ..
hobi .. entah la.. berblogging , bertwitter , berFB , baca novel.. 
IM K-POP fever :)
B2UTY k :)) 


NIK NUR NIESHA ARDDINA 
my sister :)) 
darjah 4 sekarang :)) 
*2002 ogos 16*
anak kelantan jugak ni... 
pendiam gitu..
isha tak tahu lah dia suka apa.. tapi satu je tabiat dia yang isha dah masak sangat..
kalau baca buku.. mesti tak kan kemas kan.. dia biar tang tu je... 
huh.. yang kemas nya.. isha..

NIK MUHAMMAD AQIB 
my bro !!! 
4 tahun 
"2008 april 20"
anak KL ni.. :))
nakal gila !!
isha kalau nak pergi enjoy dengan kawan2 , siah tak kan bawak dia .. haha
buat malu je.. haha


NIK NUR AFIQAH HUMAYRAA 
1 tahun 3 bulan..
budak kecil ni menggigit je tahu... huh.. geram isha..
haha
dah faham dah apa orang suruh ..
dia ni comel macam kakak sulung dia.. hahaha
XD 

jum join ramai2 k..

CARA-CARA NAK JOIN : TEMPEKKAN BANNER DI ATAS KE ENTRY ANDA .BUAD ENTRY YANG BERTAJUK  Misc Giveaway by Fatin , Fitrah dan Aina .POSTKAN LINK ENTRY ANDA DI KOTAK KOMEN .TULIS PENGALAMAN ANDA SEMASA MENGEDIT BLOG DAN TENTANG KELUARGA ANDA .BERWARGANEGARA MALAYSIA .LELAKI DAN PEREMPUAN DIBENARKAN UNTUK JOIN .
 SYARAT-SYARAT : FOLLOW BLOG ini dan ini dan ini . LIKE FANPAGES ini .
 HADIAH : LOMO CAMERA , CAMERA CANON , IPAD , OWL SLING BAG , SILICONE WATCH , SAMSUNG GALAXY S III , NECKLACE , EARING , SHAWL , TOPUP RM20 , FELT NAME .

NOTA KEPALA LUTUT

to tuan empunya GA ini..
isha dah ikut syarat2 nya ..
isha dah follow ketiga tiga blog itu dan dah like page nya...

bye bye 

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment