Thursday, 20 September 2012

Hadiah Dari Xiou :)) THANK YOU !!!! Letak Banner Dekat Blog Isha :) Free :))



ohoooooi...
assalamualaikum !!!

saya di sini tidak pergi ke sekolah akibat demam dan kaki tetibe cramp XD
lol
eh.. betul laaa... 
telinga isha tengah tersumbat ni..
apa yang kekawan isha cakap isha tak dengar dengan jelas..
then suruh dorang ulang 2 3 kali XD
ia agak menyusahkan ... hahaha

Cuba tengok header isha dengan banner dekat side bar tuh :)
dah baru kan :))
ni semua hadiah from XIOU

cantik kan header ni 

ini banner nya 

siapa nak letak banner dia dekat blog isha.. sila lah...
bagi tahu dekat chatbox dulu k...
nnt isha ambil lah banner tuh then letak dekat sidebar isha ni..
tapi... korang juga kene ambil banner isha ni k :))
tak payah bayar sewa pun..
free je :))

bye bye :))

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

4 305 org comel komen ^_^:

  1. comel lah header baru too.. suke tengok..

    ReplyDelete
  2. @ATIQAH thanks ye.. mestilah cantik sbb xiou yang buat.. dia ni mmh terrel la.. jum tempah dekat dia :)

    ReplyDelete
  3. @CIKYUYU apa yang comel cik yuyu ? hahaha ...

    ReplyDelete