Thursday, 14 June 2012

Kim Si Hoo ~Love Rain~



assalamualaikum
안녕하세요

sape tengok LOVE RAIN ?
Korean Drama ...
best citer tuuuh...
sweeet jeee
awwww
but.. citer tuh dah abis...
mase 29 may 2012 lagi...


isha bkn nak citer pasal citer tuh..
isha nak citer pasal pelakon die ...
sape ??
Jang Keun Suk ??
Lim Yoon A ??
bkn laaa..

Ni haaa...
KIM SI HOO 
isha memula x lah kenal...
kenal ni pon sbb muke die hensem dlm citer tuh...
:D


dlm citer tuh berlakon sbg Lee Sun Ho 

mase mule2 tengok die niii...
arrrghhh !!! hensem nyeee...
mcm pernah tengook je ..
tp sape ek ??
nak cari kat google bkn tahu nama die pon...
hmmm

tahu ni pon sbb kat epop ada buat sudut POP CHATROOM ngan pelakon2 Love Rain ni..
soo.. dr sini lah isha tahu yg nama dia Kim Si Hoo

Nama 
KIM SI HOO (Kim Shi Hu) 김시후

Real Name 
Kim Young Jun  김영준

Tarikh lahir
2 jan 1988

Tinggi
178 cm

Berat
60 kg

NOTA KEPALA LUTUT

semalam latihan umah sukan
:DDD
saya lepas lompat tinggi dan lompat jauh 
lompat tinggi cikgu tak ambik nama sbb third round x lepas...
sbb mase lompat tuh.. punggung kene kayu... so jatuh la kayu tuh

lompat jauh plak jauh lah jugak... cikgu tak ambik nama sbb ade budak niii lagi jauh dr akuuu
huhuhu..
nak masuk...

esok lumbe lari ??
errr... boley ke aku ??
aku lumbe lari ni slow sikit..
tp merentas desa tuh ok laa..
i will do the best
doakan isha k :))
isha nak jugak wakil dlm umah sukan...

huhuhu.. doakan k
amin...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

1 305 org comel komen ^_^:

  1. Salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)

    ReplyDelete