Saturday, 23 June 2012

Big Bang VS BEAST ?



assalamualaikum

ok
i want to saaayyy
nape peminat B2ST dah beralih ke BIGBANG ??
why why why ??
kenapa kenapa ??
sbb dorg dah x femes ke ??
oit... mane ade x femes...
mmg korg dah tak dgr pasal B2ST .. sbb sekarang dorg tgh comeback...
tgh buat showww..
dah berbulan bulan dorg buat showww...
:)

ok... now bigbang femes kan ?
sbb dorg baru keluarkan lagu dorg ..
n then lagu dorg semua gempak22 kooot !!!
same jugak ngan b2st...
lagu FICTION still dimainkan di radio or mane2 je...
lagu tuh dr 2010 lagi tau...

n now... 
kawan isha 
AIMI FARZANA 
dah beralih ke BIGBANG !!!
owh...
mmg group dorg best
isha pon minat bigbang !!!
TOP <3 <3 
but.. i love my DOO JOON 
<3 <3 <3 

now isha suka lagu fanstatic baby :)
tuh big bang..
kalau b2st...
on rainy day..
nih lagu blog isha..
on rainy day








Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

8 305 org comel komen ^_^:

  1. actually,big bang antara group yang terfamous sebab dorang pernah dapat anugerah kat luar negara. Group Kpop yang pernah dapat anugerah kat luar negara just big bang and dbsk je.lagi satu,big bang still lagi famous walaupun ada macam-macam dugaan yang dorang hadapai seperti kes GD and Daesung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually banyak lagi artis Kpop yang dapat awars kat luar negara bukan just bigbang and dbsk

      Delete
    2. @Ayuni Yusop wah ... banyak yg awak tahu... yaa. mmg bigbang femes sbb dpt award dekat luar negara... beast lagi banyak dugaan mereka semasa nak jadi artis..

      Delete
    3. @azrul ariel yup !!! act ade banyak lagi group korea yg dpt award di luar negara ... dbsk adalah group yg paling banyak dpt award kat luar negara...

      Delete
  2. wahh kita pung ada tulis pasal b2st . http://leyastorymory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. okkkkk :) im still love b2st :) tpi sementara b2st blom buat comeback i ngan top oppa jap:) kekekeke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "sementara beast blom buat comeback"
      ape kau niii.. sekarang ni beast kat hong kong tgh buat comeback.. comeback tuh bkn nye keluar lagu baru.. comeback tuh kembali buat showww... haih kawan aku niii

      Delete