Thursday, 24 May 2012

Thinking What To Do During School Holiday ^^



assalamualaikum 

ok... 
HORREEEEEEYYYY !!!
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
EXAM DAH ABIS !!!!


lepas exam.... cuti...
nih yg syok nih...
haha...
kitorg balik kampong kelate...
haha...
tuh minggu kedua...
minggu pertama x gi mane2
soooo... isha kene lah gi tusyen...
huhu...
x pela... drpd duk umah tak buat pape..
baik gi tusyen.... kan3 ??
^^

ok... 
dlm minggu cuti nih...
isha nak upgrade blog lah cikit...
mcm tukar background die...
nak tambah2 widget..
tp tak nak berat sangat...
just simple22 je..
n blogwalking....
*nak tambah follower*

tuh untuk blog...

ok.. hari nih isha dah buat acc twitter...
^^
isha sesaje buat...
bukan ape... 
isha buat tuh pon just nak lepas geram..
:D
isha tak nak org follow twitter tuh...
isha bukan rajin nak buat tweet tweet nih...
nama twitter tuh pon bukan name isha
haha....

ok...
i had new blog 
:D
dah lama dah...
blog nih isha tak nak org tahu yg tuh isha..
its personal k...
but isha tak private kan pon blog tuh...
mls....
:D

ok...
nntkan acc tumblr plak
haha
i love tumblr..
i love ambik gamba
:DDD
nnt isha bagi link tumblr tuh kalau isha dah siap buat acc tuh k ...

k la...
dah tak tahu nak tulis ape :D
sambung lagi esok k ::D
bye...

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

7 305 org comel komen ^_^:

  1. Replies
    1. haha.. mesti... cuti pon banyak.. mestilah plan pon banyak gak... ngee
      btw.. thax cox comment ya :D
      love ur comment <3

      Delete
  2. Replies
    1. haha... comel lah sgt.... mane ade comel ... biase2 je.. blog die awesome adewla...
      btw.. thax coz comment...
      love ur comment :D

      Delete
  3. all the best to ur study, semoga cuti sekolah ni dimanfaatkan sepanuhnya..

    Selamat berkenalan dari saya. Via FB

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... :D
      ok... i will :D
      salam perkenalan :D

      thax coz comment ya...
      love ur comment :D

      Delete