Friday, 25 May 2012

Ganti Puasa !!!



assalamualaikum

ok... sape blom ganti puasa lagi ???!!!
<untuk kaum hawa sahaja>
dah bulan rejab dah nih...
nnt bulan syaaban...
lepastuh bulan ramadhan...
tak sabarnye ...
dah nak puasa dah :D
lepas puasa mestilah raya !!!!
hoho

isha ingat cuti puasa nih nak ganti puasa....
this is the first time isha ganti puasa :D
haha.. 
ingat time cuti nih nak lah ganti 11 hari yg tinggal tuh...
but... tak boley lah pulak
huhu....
x per... cuti kan panjang :)))

tpkan....
kan best kalau ganti ngan kekawan...
baru syok cikit..
yelah.. sekurg kurangnye ade peneman...
ibu pon boley gak :)))

selalunye.. ikot pengalaman kekawan isha....
bile kite ganti puasa nih ....
ibu masak sedap22 time bukak puasa...
tuh yg best 
:D
haha....

sape yg dah ganti tuh CONGRATE !!!
mesti tak payah nak kabut22 nak cari hari nak puasa...
puasa dah nak dekat dah...
kan3 ?
sooo... yg dah tuh korg enjoy lah pergi beli baju raye ... haha
isha dah beli sume dah...
baju kurung 3 pasang :)
baju t-shirt blom lagi...
mak kate nnt nak gi SOGO...
hmmm kalo gi SOGO.... seribu lebihlah duit kluar...
tak pergi lagi pon isha dah tahu dah..
selalu sgt camnih...
kalau gi SOGO beribu ribu yg kluar...
yg beribu ribu tuh sume baju kami adik beradik...
haha
mak ngan ayah pon adewla...
mak selalu beli handbag baru...
ayah... hmm entah la.. die selalu beli sorg22...
die tak nak mak ikot.. haha..
sbb kalau mak ikot mesti ayah kene ikut pilihan mak...
bukan pilihan ayah
:DDD

yg tgh puasa nih...
SELAMAT GANTI PUASA !!!!
:)))

bye....

Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

2 305 org comel komen ^_^:

  1. selamat awal2 dah ganti puasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la.... :D
      btw.. thax coz comment..
      i love ur comment

      Delete